ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Έναρξη εργασιών και διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Γ. Καραπαππά

Στο πλαίσιο κατασκευής του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» θα γίνουν εργασίες ανακατασκευής και μετατροπής διαφόρων οδών ή τμημάτων τους σε πεζόδρομους ή οδούς ήπιας κυκλοφορίας στο αστικό κέντρο Αγρινίου.

Προκειμένου να υλοποιηθεί ξεκίνησε η διακοπή της εισόδου και κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της οδού Γ. Καραπαππά, από την οδό Δημοτσελίου έως την Λουριώτου για την ανακατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος.


Η διακοπή κυκλοφορίας θα διαρκέσει περίπου 1,5 μήνα.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

3 Σχόλια

  1. Έχετε κλείσει όλους τους δρόμους και δυσκολεύεται το έργο μας!! ΕΛΕΟΣ!! Φτιάξτε πρώτα τον έναν και μετά κλείστε τον επόμενο, αλλά βέβαια…. τώρα σας έπιασε η προκοπή σας!!! Λυπάμαι πραγματικά για τον δήμαρχο και το επιτελείο του!!!

  2. Στην οδό Τσακάλωφ έδιωξαν τους κάδους και οι ηλικιωμένοι μεταφέρουν σε ανηφορικός δρόμους τα σκουπίδια σε άλλους κάδους. Τι λένε οι δημοτικοί σύμβουλοι που διακομματική συνεργάστηκαν; γι αυτό πληρωνουν τέλη καθαριότητας;

  3. Άντε να δω βρε δήμαρχε τι άλλο θα πεζοδρομήσεις. Όχι για μηχανάκι δεν είναι πλέον το Αγρίνιο αλλά ούτε και για ποδήλατο έτσι όπως θα το καταντήσεις. Ούτε και για τα πολυδιαφημιζόμενα ποδήλατα που δεν τα χρησιμοποιεί κανενας δε θα μπορούν να κυκλοφορήσουν.Αλλά θα δείτε άμα πιάσει καμία δυνατή μπόρα τι θα γίνει. Κάνετε τους πεζόδρομους στο ίδιο ύψος με τα πεζοδρόμια και κάτι σχάρες που βάλατε μετρημένες στα δαχτυλα δε φτάνουν να απορροφήσουν αν πέσει πολύ νερό. Τότε θα σας δω ποιος θα φταίει . όλοι οι άλλοι θα φταίνε εκτός από εσάς. Αλλά Αγρίνιο δεν είναι μόνο το κέντρο δήμαρχε. Κοιτάζουμε και τις γειτονιές που τις έχετε αφήσει στο έλεος. Τους έχουμε πληρώσει αυτούς τους πεζόδρομους χρυσάφι από το τέλος έργων που βάζετε στους λογαριασμούς .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button