ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού για τα εμβόλια

Το Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,στα πλαίσια των δράσεων του για την ενημέρωση της κοινωνίας σε θέματα πρόληψης και αγωγής υγείας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:«ΕΜΒΟΛΙΑ: Λίγα ή πολλά, Αθώα ή Επικίνδυνα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 11.00 π.μ. στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας(Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο διεθνούς φήμης Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής και Πρόεδρος της Ελληνικής και παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας, ο Δρ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει διατελέσει επίσης Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών επί 15ετία και έχει επίσης εκλεγεί Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδιατρικής Εταιρείας και της Μεσογειακής και Μέσης Ανατολής Παιδιατρικής Εταιρείας.

Μετά την μετεκπαίδευση του επί πενταετία στις ΗΠΑ,επέστρεψε και εργάστηκε για δεκαετίες στα 2 μεγαλύτερα νοσοκομεία Παίδων στην Αθήνα, όπου κατέλαβε τη θέση του Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Την επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης την έχει η κ. Μαρία Καλπουζάνη, Οικονομολόγος.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close