ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Εκτός λειτουργίας τα προειδοποιητικά φανάρια πριν τον κόμβο Σταδίου

Διαμαρτυρίες των οδηγών καταράφονται για τα προειδοποιητικά πορτοκαλί φανάρια πριν τον κόμβο Σταδίου (ΔΑΚ)  στην είσοδο του Αγρινίου και στο ρεύμα προς τον Αγιο Δημήτριο.

Πρόκειται για ένα σημείο με μεγάλη κίνηση και πολίτες μιλούν για μεγάλη ανάγκη να επιδιορθωθεί το πρόβλημα στα φανάρια στη διασταύρωση του ΔΑΚ.


«Εδώ και παραπάνω από δύο μήνες, το προειδοποιητικό φανάρι (πορτοκαλί) δεν λειτουργεί και από τύχη δεν έχει γίνει κάποιο ατύχημα», σημειώνεται.

Όπως, σωστά, αναφέρουν πολίτες κάποιος που δεν γνωρίζει την περιοχή μπορεί ενώ κινείται με πολλά χιλιόμετρα και έχει περάσει το προειδοποιητικό, να έρθει αντιμέτωπος με το κόκκινο και να γίνει κάποιο ατύχημα.

Πολίτες σημειώνουν ακόμη την ανάγκη για αναβάθμιση του φωτισμού στην περιοχή καθώς και -για πολλοστή φορά- την κατασκευή κυκλικού κόμβου,.

*φωτογραφία αρχείου

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

4 Σχόλια

  1. Επειδή περνάω από το σημείο κάθε μέρα για τη δουλειά μου τα προειδοποιητικα φανάρια δεν λειτουργούν πανω απο 2 χρόνια. Απο τη στιγμη που έγινε αλλαγή στις λάμπες των φαναριών δεν ανάβουν. Αλλά μάλλον οι του δήμου ασχολούνται μόνο με το κέντρο αλλιώς θα είχαν κάνει κατι για αυτή τη διασταύρωση που πρέπει να κάνεις πρώτα το σταυρό σου για να περάσεις

  2. Εκεί πρέπει άμεσα να γίνει κυκλικός κόμβος τα φανάρια δεν ρυθμίζουν τίποτα!!!! Ή υπόγεια γέφυρα για το ρεύμα Αγρίνιο Ιωάννινα και αντιστρόφως και πάνω από την υπόγεια γέφυρα το ρεύμα του προς Αγρίνιο και αντίστροφα με παράδρομο και νέα φανάρια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button