ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: «Έκλεισε» η προσφυγή κατά της μεταφοράς του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας

«Έκλεισε» η πρωτοβουλία προσφυγής κατά της μεταφοράς του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας από το Αγρίνιο στην Πάτρα.

Η προσφυγή αφορά την παραμονή του τμήματος στο Αγρίνιο στα πρότυπα του Δήμου Αιγιαλείας ο οποίος προσέφυγε νομικά στο ΣτΕ κατά της μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα.


Την διεκδίκηση στηρίζει ο δήμαρχος Αγρινίου, η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακρνανίας, η Αρχαιολογική Εταιρεία Θεστιέων, το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και πλήθος πολιτών.

Τονίζεται πως την πρωτοβουλία στηρίζουν και δικηγόροι της πόλης (δικηγορικό γραφείο Π. Βαμβακά, το γραφείο του Δ. Τραπεζιώτη), ενώ Β’ ΕΛΜΕ και Φιλόλογοι απηύθυναν κάλεσμα σε δικηγόρους για… συστράτευση.

Δείτε την ανάρτηση του μέλους του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας Ευθύμιου Αδάμη:

«Ο κύβος ερρίφθη! Προσφυγή! Ο Δήμαρχος Αγρινίου, το δικηγορικό γραφείο Βαμβακά, η ΕΛΜΕ, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων σηματοδοτούν την επίσημη έναρξη του κοινού αγώνα! Τον αγώνα πλαισιώνουν ο κ Τραπεζιώτης, η ΕΜΑ, η Αρχαιολογική Εταιρεία Θεστιέων και πλήθος πολιτών!

Η πόλη δικαιούται και θα διεκδικήσει με την συνδρομή όλων μας το μέλλον της. Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που αναλαμβάνουν το βαρύ χρέος της διεκδίκησης και της τελικής δικαίωσης…

Η αδικία δεν θα περάσει!»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζονται σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας από τους ανάλγητους πολιτικούς κάθε κόμματος και αποκόμματος. Η αγωγή που έκανε ο δήμος Αγρίνιο είναι απλά ένα μνημόσυνο για την υφαρπαγή της σχολής από την πατρινή πανεπιστημιακοί τσογλανοφατρία, άλλωστε η δικαιοσύνη στην Ελλάδα κινείται με ρυθμούς γηραιάς χελώνας, άστη που δεν βλέπει γιατί της έχουν δέσει τα μάτια οι θεσμικοί παράγοντες, γιατί Δεν τους συμφέρει να τα βλέπει όλα. Εδώ χρειάζεται οργανωμένο δημοτικό αντάρτικο απέναντι στην άτιμη κυβερνητική πολιτική και μαύρη ψήφο σε όσους βουλευτές δεν στηρίζουν τα αιτήματα της πόλης. Επιτέλους οι πολιτικοι Μήτση και Τακηδες ένθεν και εκείθεν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν κυβερνούν ελέω Θεού, η έλαιο ιουδαίων τοκογλύφων, αλλά ελέω πολιτών και οι πολίτες καταψηφίζουν τους αλήτες που δεν τιμούν την ψήφο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button