Δυτική Ελλάδα

Αγρίνιο: Εκδηλώσεις στην μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της ΕΛ.ΑΣ.

koi-agios-artemiosΤην 19/10/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 μ.μ  θα τελεστεί  από την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας,  στον ιερό Ναό του Αγίου Αρτεμίου στον αύλιο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Την 20/10/2016 ημέρα Πέμπτη μετά την θεία λειτουργία, θα τελεστεί απ’ την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό   Ναό της Ζωοδόχου πηγής Αγρινίου.

Την Παρασκευή 21/10/2016 και από ώρα 08:00π.μ έως 19:00μ.μ θα πραγματοποιηθεί από κοινού με την τοπική Διοίκηση, τον σύλλογο αιμοδοτών Αγρινίου και άλλους φορείς της πόλης μας, ολοήμερη εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Άγιος Αρτέμιος υπήρξε αξιωματούχος του Βυζαντίου και μαρτύρησε για την πίστη του στο Χριστό επί αυτοκράτορος  Ιουλιανού  το 363μΧ. Ο Αρτέμιος κατέκρινε τον αυτοκράτορα για του διωγμούς εναντίον των Χριστιανών και εκείνος αφού τον βασάνισε σκληρά, τον αποκεφάλισε για παραδειγματισμό. Αγιοποιήθηκε από τη Χριστιανική Εκκλησία και αποτελεί τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σας καλεί όλους να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας. Όλοι μαζί  να προσευχηθούμε στον Άγιο Αρτέμιο να προστατεύσει την πατρίδα μας, σεβόμενοι όλοι το δικαίωμα των ανθρώπων να πιστεύει ο καθένας αυτό που θέλει, χωρίς όμως η μια πίστη να λειτουργεί εις βάρος της άλλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button