Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Διανομή κρέατος σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:
Tην Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 έως και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019,τις εργάσιμες ημέρες,θα πραγματοποιηθεί διανομή κρέατος στους δικαιούχους του <<Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)>>του Δήμου Αγρινίου, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την διαδικασίατων διανομών:
Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώροδιανομής,την ημερομηνία που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms)που τους έχει αποσταλεί.
Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει τοΑ.Μ.Κ.Α.ή τοΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική τουταυτότητα.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
Παρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφοράτων ευπαθών προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.
Η διανομή θα πραγματοποιηθείστο χώρο του Κοινωνικού ΠαντοπωλείουΔήμουΑγρινίου, στην οδό Βλαχοπούλου 13,ως εξής:
Δευτέρα 18/02/2019 εώς Παρασκευή 22/2/2019από τις 9.00 πμ. έως τις 14.00μμ.
Δευτέρα 25/02/2019 εώς Παρασκευή01/03/2019 από τις 9.00 πμ. Εώς τις 14.00μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστεστο τηλέφωνο: 2641025392.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button