ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Διαμαρτύρονται για την καθαριότητα και την φύλαξη στο Πάρκο (φωτο)

Διαμαρτυρία εκφράζει συμπολίτης για την καθαριότητα στο Πάρκο του Αγρινίου, υποστηρίζοντας (συνοδεία φωτογραφικού υλικού) ότι τα καλαθάκια των απορριμμάτων καθαρίζονται πλημμελώς.

Τα φαινόμενα που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες οφείλουν να προβληματίσουν. Οι δημότες οφείλουν να σέβονται τον δημόσιο χώρο και ο Δήμος από μεριάς του οφείλει να παρεμβαίνει επαρκώς στις περιπτώσεις που αυτό δεν γίνεται. Από την άλλη, ασφαλέστατα θα πρέπει να υπάρχει τακτική μέριμνα για την καθαριότητα ώστε να αποφεύγονται τέτοιες εικόνες.


«Περιμέναμε χρόνια το Δημοτικό πάρκο Αγρινίου να γίνει τόπος αναψυχής. Κάτι έγινε, δε λέω. Όμως έστω αυτά τα λίγα θα έπρεπε να φυλάσσονται και να συντηρούνται. Γιατί δεν φρόντισε η Δημοτική αρχή για φύλακα στο πάρκο; Γιατί τα καλαθάκια απορριμμάτων δεν καθαρίζονται; Πάνω από μια εβδομάδα, περίπου δέκα ημέρες, καλάθι σε κεντρικό διάδρομο του πάρκου είναι γεμάτο σκουπίδια», αναφέρει η συμπολίτης.

Και προσθέτει: «Κι ακόμα άλλο καλάθι σκουπιδιών το “ξερίζωσαν” και έπειτα από δύο μέρες το εξαφάνισαν.
Μήπως είναι κρίμα όλα αυτά; Ας μη μιλήσω για το ελλιπές έως ανύπαρκτο σε πολλά σημεία κούρεμα των χόρτων; Κι ακόμα ούτε ένα λουλούδι δεν φυτεύτηκε στο πάρκο. Γιατί;»

kathariotita parko (5)

kathariotita parko (2)

kathariotita parko (3)

kathariotita parko (4)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

2 Σχόλια

  1. Δυστυχώς το πρόβλημα της καθαριότητας στο πάρκο (και όχι μόνο) είναι σοβαρό. Η αρμόδια Διεύθυνση του Δήμου χωλαίνει. Εκτός από το πάρκο, ούτε στους κάδους των δρόμων γίνεται καθημερινή αποκομιδή των απορριμάτων. Πολλοί από αυτούς δε, είναι σε άσχημη κατάσταση, δεν κλείνουν και προκαλούν έντονη δυσοσμία στις γειτονιές, αφού και ο καθαρισμός τους σπανίζει, ενώ καινούριοι κάδοι βρίσκονται εδώ και μήνες στον αύλειο χώρο των καπνοθηκών Παπαστράτου. Ακόμη έχει παρατηρηθεί να απομακρύνονται κάδοι που βρίσκονται πλησίον οικιών “ημετέρων” γιατί ενοχλούνται από τη δυσοσμία τους και να υφίστανται αυτή οι δημότες που διαμένουν πέριξ των επόμενων κάδων όπου απορρίπτονται τα σκουπίδια που δέχονταν οι κάδοι που απομακρύνθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button