ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα – ταλαιπωρία για δεκάδες ηλικιωμένους στο Γηροκομείο

Καμιά επίσημη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ

Επιμένει το σοβαρό πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση περιοχών του Αγρινίου, μετά την εκτεταμένη βλάβη που έχει προκληθεί από χθες Πέμπτη στις 5 το απόγευμα περίπου.

Ο ΔΕΔΗΗΕ δεν έχει ακόμη παράσχει ενημέρωση για το μέγεθος και το είδος του προβλήματος, ούτε για την αποκατάσταση της βλάβης, γεγονός που δικαιολογημένα προκαλεί διαμαρτυρίες από τους κατοίκους αλλά και τους επαγγελματίες μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής. Οι επαγγελματίες ειδικότερα βλέπουν πως πιθανώς και για δεύτερη μέρα δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Κάποιοι μάλιστα εγείρουν ήδη ζητήματα αποζημίωσης.

“Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει. Δεν μπούμε να βρούμε έναν αρμόδιο να μας πει πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη. Μας δίνεται η εντύπωση πως και οι ίδιοι οι τεχνικοί δεν μπορούν να την εντοπίσουν και απλά μας καθησυχάζουν οτι κάποια στιγμή θα την φτιάξουν”, έλεγαν χθες κάτοικοι στην οδό Φιλελλήνων.

Το σοβαρότερο πρόβλημα εστιάζεται στο Γηροκομείο του Αγρινίου, όπου περίπου 80 ηλικιωμένοι και ηλικιωμένες δεινοπαθούν από χθες εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, μιας και δεν υπάρχει ρεύμα, και επομένως δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει ο κλιματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγη ώρα στην περιοχή βρέθηκαν και οι τοπικοί διευθυντές του ΔΕΔΔΗΕ για να συντονίσουν τα συνεργεία.
Το ρεύμα, παραμένει άγνωστο, πότε θα επανέλθει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button