ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Δεν βάζουν μυαλό – σωροί από κουτιά και σκουπίδια στο κέντρο (φωτο)

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τις συστάσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Κωστικογλου για την άσχημη εικόνα σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπου πολίτες αλλά και καταστηματάρχες πετάνε όπου βρουν χαρτόκουτα και σκουπίδια.

O κ. Κωστίκογλου τόνισε οι εικόνες αυτές δεν τιμούν τους πολίτες αλλά και τους επαγγελματίες της πόλης και θα πρέπει, όσον αφορά τα χαρτόκουτα, να τα σπάνε να τα τοποθετούν δίπλα στους κάδους.

Παρόλα αυτά στο agriniopress.gr, συνεχίζουν να καταφθάνουν παρόμοιες εικόνες. Πολίτες αναφέρουν πως σε κεντρικές οδούς του Αγρινίου όπως είναι και η Μπαϊμπά, επαγγελματίες γεμίζουν τους εμπορικούς δρόμους με σκουπίδια.

Υπάρχουν όμως και χειρότερα παραδείγματα. Στην 14ης Σεπτεμβρίου κάποιος ασυνείδητος ξεφόρτωσε τα σκουπίδια του, όπως αναφέρουν αναγνώστες, και στην συνέχεια έφυγε σαν κύριος…

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές, όσο και εξοργιστικές, για την συμπεριφορά ορισμένων:

 

Ένα Σχόλιο

  1. Αν το φαινόμενο αυτό είναι καθημερινό ,τα σκουπίδια αυτά δεν χωράνε στους κάδους συν τα σκουπίδια από τα νοικοκυριά. Και αφού οι ανάγκες είναι αυξημένες ,δεδομένου ότι δε μπορεί να γεμίσει η πόλη κάδους . Τί μπορεί να γίνει : να γίνουν υπόγειοι κάδοι όπως σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. (καλό ανεκδοτο για τον δήμο Αγρινίου.) Ή και το πιο λογικό: να διπλασιαστεί η συχνότητα συγκομιδής των σκουπιδιών, Αν ο όγκος σκουπιδιών είναι διπλάσιος της χωρητικότης των κάδων. Να τριπλασιαστούν τα δρομολόγια αν ο όγκος σκουπιδιών είναι 3-πλάσιος κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button