ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Χωρίς χριστουγεννιάτικο φωτισμό η οδός Αγίου Δημητρίου – “Ανύπαρκτη για τη Δημοτική Αρχή” (φωτο)

Έντονες αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής έχει ξεσηκώσει το γεγονός ότι η οδός Αγίου Δημητρίου, μία εκ των μεγαλύτερων της πόλης του Αγρινίου, έχει μείνει χωρίς χριστουγενιάτικο φωτισμό, περίπου δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση πολίτη στο facebook ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει για την οδό Αγίου Δημητρίου ότι “για την δημοτική αρχή όμως είναι ανύπαρκτη ως προς το σκέλος φωταγώγησης στο πνεύμα των Χριστουγέννων”.

Σημειώνεται ότι αντιδράσεις υπάρχουν και για άλλους μεγάλους δρόμους της πόλης, όπως για παράδειγμα η οδός Μακρή από το ύψος της Αγίας Τριάδας και προς την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Αναλυτικά η ανάρτησή του αναφέρει τα εξής(πηγή):

“Αυτή είναι η Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Η πιο κεντρική οδός εισόδου από την εθνική οδό στην πλατεία Χατζοπούλου, την Μητρόπολη και την Παπαστράτου. Η οδός της μεγαλύτερης ενορίας στην πόλη μας, τον Άγιο Δημήτριο. Η Αγίου Δημητρίου αποτελεί την αφετηρία και σταθμό αστικής στάσης για Αγγελόκαστρο, Δοκίμι, Καλύβια, Μεγάλη Χώρα και όχι μόνο.

Για την δημοτική αρχή όμως είναι ανύπαρκτη ως προς το σκέλος φωταγώγησης στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Οπότε ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους πλην αυτών που μισούν και προσβάλλονται για ότι πρεσβεύει η Αγίου Δημητρίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button