Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: αυξήθηκαν οι περιπατητές και η ρύπανση στο δασύλλιο (φωτο)

Γέμισε με σκουπίδια το δασύλλιο στον Άγιο Χριστόφορο σε μία εποχή που η κυκλοφορία των πολιτών έχει σαφώς αυξηθεί.

Σε μία από τις πιο γνωστές διαδρομές στο Αγρίνιο, για αρκετούς που αθλούνται και απολαμβάνουν την βόλτα τους, ελέω κορωνοϊού, η επισκεψιμότητα είναι μεγαλύτερη.

Αυτό που δεν λείπει όμως είναι τα σκουπίδια, που ακόμα και αυτά έχουν εναρμονιστεί με το πνεύμα των ημερών. Μάσκες θα βρεις, μαντηλάκια θα βρεις καφέ σε πλαστικό θα βρεις. Αν μη τι άλλο πολλά τριγύρω αλλάζουν, συνήθειες ποτέ.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Καψάλης που περιγράφει ως πρωτόγνωρη την άθλια κατάσταση της διαδρομής.

Ειδικότερα αναφέρει:

Σήμερα στον δρόμο που υπάρχει εντός του άλσους του Αγίου Χριστοφόρου, ο οποίος υπάρχει εδώ και παρά πολλά χρόνια, αντίκρισα άθλια κατάσταση από τα απορρίμματα που ανεξέλεγκτα πέταξαν οι νέοι, ελέω Κορονοϊού, περιπατητές αυτής της διαδρομής. Και αναφέρομαι στους νέους γιατί κύριοι εδώ και τόσα χρόνια που αρκετοί από εμάς κάνουμε χρήση αυτής της διαδρομής είτε για ψυχαγωγία είτε για άθληση δεν υπήρχε αυτή η άθλια κατάσταση. Κι επειδή εμείς αυτή την διαδρομή θα την χρησιμοποιήσουμε και μετά την παρέλευση της έκτακτης τωρινής κατάστασης, Θεού θέλοντος, σας παρακαλώ την επόμενη φορά να τα κρατάτε μαζί σας εναποθέτοντας τα σε κάδους η καλαθάκια οτιδήποτε σας είναι άχρηστο. Σεβαστείτε το περιβάλλον και τους συνανθρώπους σας.

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button