ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Αυξάνονται τα σχολεία και τμήματα που κλείνουν λόγω κορωνοϊού

Αυξάνονται συνεχώς τα σχολεία και τα τμήματα στην επικράτεια που κλείνουν εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά από κρούσματα που έχουν εντοπιστεί κλείνουν για 14 ημέρες το 5ο ΓΕΛ και το 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου ενώ αναμένεται η τελική εισήγηση για το κλείσιμο και του 6ου Γυμνασίου όπου εντοπίστηκαν κρούσματα.

Στην περιοχή του Βάλτου υπάρχει ανησυχία μετά από θετικά self test σε μαθητές του Λυκείου Εμπεσού. Αναμένεται να γίνουν απολυμάνσεις από τον δήμο Αμφιλοχίας ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει παρθεί απόφαση ώστε να κλείσει για 14 ημέρες. Η Διεύθυνση του σχολείου, κατατέθηκε αίτημα προς τον ΕΟΔΥ, ώστε το σχολείο να κλείσει για 14 μέρες και να γίνει τηλεκπαίδευση.

Ακόμη, κλείνει για 14 ημέρες και το γυμνάσιο Καλυβίων, έπειτα από σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Υγιεινής προς την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας μετά την ύπαρξη τριών κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές ενός τμήματος.


Τέλος, για 14 ημέρες θα παραμείνει κλειστό και το Γυμνάσιο Κατούνας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την σχετική λίστα του Υπουργείου Παιδείας κλειστά παραμένουν το 1ο ΓΕΛ και το 23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου, καθώς και τμήματα από το 2ο Δημοτικό Αγρινίου, το Δημοτικό Σχολείο Ματαράγκας, το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου, το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου, το Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς και το 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Ακόμη, η Ε2 (Ε Τάξη) του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και το τμήμα πρωινό 2 (ΠΡΟΝΗΠΙΑ-ΝΗΠΙΑ Τάξη) του 12ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου θα μείνουν κλειστά έως και 30/5.

Τέλος, κλειστό τμήμα καταγράφεται και στο 1ο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου, ενώ έκλεισε το Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου, μετά από τρία κρούσματα καθώς και το Γυμνάσιο Λεπενούς, όπου έχουν επιβεβαιωθεί τέσσερα κρούσματα.

Τα μαθήματα στα σχολεία που κλείνουν συνεχίζουν με τηλεκπαίδευση.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button