Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Απεγκλωβισμός φιδιού από κινητήρα αυτοκινήτου (video)

Με την βοήθεια του συνεργάτη της ΑΝΙΜΑ, Νίκου Πατερέκα, απεγκλωβίστηκε φίδι που είχε κρυφτεί σε έναν κινητήρα αυτοκινήτου το οποίο ταξίδεψε από Αιτωλικό – Αγρίνιο.

Σε σχετική ανάρτηση ο Νίκος Πατερέκας αναφέρει πως λόγω του ότι το φίδι είχε κρυφτεί στο κινητήρα ήταν πολύ δύσκολος ο απεγκλωβισμός του από το όχημα, και πολύωρος

Δείτε βίντεο:

Η ανάρτηση του Νίκου Πατερέκα:

“Χθεσινος απεγκλωβισμός ενός ενήλικου Λαφιατη (πάνω από 1.50 μέτρο) ο οποίος είχε ανέβει και κρυφτεί σε έναν κινητήρα αυτοκινήτου το οποίο ταξίδεψε από Αιτωλικό – Αγρίνιο. Λόγω του ότι το φίδι είχε κρυφτεί στο κινητήρα ήταν πολύ δύσκολος ο απεγκλωβισμός του από το όχημα, και πολύωρος.

Τα συγκεκριμένα φίδια είναι σφιγκτήρες και όταν πιαστούν, “βαρανε κόντρα” από οπουδήποτε με το ισχυρό μυώδες σώμα τους και αρνούνται να βγουν μέχρι τελευταίας πτώσης. Από ένστικτο καταλαβαίνουν ότι είναι στριμωγμένα και παλεύουν για την ζωή τους ενώ εσύ μπορεί να παλεύεις για να το βγάλεις έξω.

Αυτές οι προσπάθειες σε γεμίζουν εμπειρία και γνώσεις για το πώς να χειριστείς πιο δύσκολες καταστάσεις, και όχι με ακίνδυνα μόνο φίδια αλλά και με δηλητηριώδη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button