Γεγονότα

Αγρίνιο: Ανησυχία φιλόζωων για τα τελευταία κρούσματα κακοποίησης και θανάτωσης σκύλων

koi-afisa-adespotaΣε συνέλευση καλεί η Φιλοζωική Οργάνωση του Αγρινίου, θορυβημένη και από τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα κακοποίησης και θανάτωσης ζώων σε διάφορες περιοχές της Αιτωλ/νίας, που έχουν τύχει ευρύτατης δημοσιότητας αλλά και κατακραυγής για την αγριότητα τους.

Η ανταπόκριση που βρίσκει η Οργάνωση μέσα κυρίως από το διαδίκτυο, την ωθεί στην υλοποίηση αυτής της συνέλευσης ώστε οι φιλόζωοι του Αγρινίου να βρεθούν, να συζητήσουν και να συναποφασίσουν κάποιες κοινές δράσεις με στόχο την προστασία των αδέσποτων, που αποτελεί και κυρίαρχο σκοπό της Φιλοζωικής, που μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει τις πιέσεις της ώστε να δημιουργηθεί χώρος που θα φιλοξένει τα ζώα αυτά στο Αγρίνιο.

Ο χώρος αυτός έχει βρεθεί από τον δήμο Αγρινίου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας αλλά όπως φαίνεται κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες καθυστερούν την διαμόρφωση του σε καταφύγιο.

Αναλυτικά η πρόσκληση της Φιλοζωικής Οργάνωσης:

“Τα άσχημα περιστατικά κακοποίησης αδέσποτων και δεσποζόμενων σκύλων που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες στο Νομό μας , αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα, το ενδιαφέρον σας ,τις ανησυχίες και την πρόθεσή σας για βοήθεια που βλέπουμε μέσα από τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μας, μας δίνει την αφορμή και την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην Συνέλευση που θα κάνει η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου στο ΚΑΦΕ ΑΡΜΟΝΙΑ Οδός Μεσολογγίου (κοντά στο τρένο) την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ.
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά να σας μιλήσουμε για το τι ακριβώς κάνουμε και τι προτιθέμεθα να κάνουμε,να ακούσουμε και να συζητήσουμε την γνώμη σας και τις προτάσεις σας. ΕΛΑΤΕ Με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τα αδέσποτα της πόλης του Αγρινίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Νομού.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button