Γεγονότα

Αγρίνιο-Αη Βλάσης: Πιστοποιημένος Εκτιμητής για 300 περίπου απαλλοτριούμενα ακίνητα

epi-agrinio-agios-vlassis

Ποσό 12 χιλιάδων και 400 ευρώ  ευρώ δέσμευσε το Υπουργείο Υποδομών ως αμοιβή που θα διατεθεί σε Ανεξάρτητο Πιστοποιημένο Εκτιμητή για να συντάξει έκθεση  εκτίμησης της αξίας των απαλλοτριούμενων ακίνητων και των επικειμένων τους για το έργο «Βελτίωση εθνικής οδού Αγρινίου – Καρπενησίου (κατά τμήματα) – Τμήμα Αγρίνιο – Άγιος Βλάσης» και στο τμήμα από χιλιομετρική 0,00 έως χιλιομετρική θέση 7,450.

Η απόφαση του υπουργού Υποδομών,  βασίζεται στον Κώδικα Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων Ακινήτων και ειδικά σε  παράγραφο που αναφέρει πως σε περιπτώσεις απαλλοτριώσεων για έργα που συγχρηματοδοτούνται από τα διαρθρωτικά ταμεία και άλλα προγράμματα της Ε.Ε. και πέρα της εκτίμησης της Επιτροπής, ο υπέρ ου η απαλλοτρίωση ή ο υπόχρεος προς αποζημίωση ζητάει την σύνταξη έκθεσης εκτίμησης των απαλλοτριούμενων από ανεξάρτητο και πιστοποιημένο Εκτιμητή.

Με βάση τα παραπάνω για τον καθορισμό δικάσιμης απαιτείται να υπάρχει επίκαιρη έκθεση εκτίμησης των απαλλοτριούμενων ακινήτων από ανεξάρτητο πιστοποιημένο εκτιμητή.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Μεταξύ άλλων στην απόφαση του κ. Σπίρτζη επισημαίνεται πως έχουν δοθεί διαδοχικές παρατάσεις για την περαίωση του έργου μέχρι 30-9-2018. Ο συνολικός αριθμός των προς εκτίμηση ακινήτων είναι περίπου 300.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close