ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο, 28η Οκτωβρίου: Δεξίωση μετά την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου (φωτο, video)

Παπαναστασίου: «Να πούμε ένα μεγάλο όχι στο γκρίζο και ας υπερασπιστούμε την ενότητα του λαού»

Με την παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Γενικού  Γραμματέα Υποδομών Κωνσταντίνου Μαγουλά, του Βουλευτή


Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Παπαθανάση και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιδημάρχων, δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων των Αστυνομικών και Στρατιωτικών Αρχών.

Ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στο συμβολισμό της ημέρας: «Στης ιστορίας το διάσελο, ο λαός μας πολέμησε όρθιος. Η επέτειος του «Όχι» υπογραμμίζει  το μεγαλείο των Ελλήνων που πολέμησαν μέχρις εσχάτων με όπλο την Εθνική Υπερηφάνεια.  Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι ημέρα μνήμης και  απόδοσης τιμής στους ήρωες που υπερασπίστηκαν την πατρίδα, τους μαχητές της Ελευθερίας που έγιναν φωτεινό παράδειγμα για όλους τους λαούς που αγωνίζονται για την ανεξαρτησία τους.

Ας τιμήσουμε τους ήρωες μας με πράξεις. Ας πούμε  ένα μεγάλο ΟΧΙ στο γκρίζο και ας υπερασπιστούμε την ενότητα του λαού μας. Ας μη ξεχάσουμε ποτέ  την εθνική μας κληρονομιά. Η  Ελλάδα ξέρει να πολεμά και να νικά».

dexiosi 28h (1)

dexiosi 28h (2)

dexiosi 28h (3)

dexiosi 28h (4)

dexiosi 28h (5)

dexiosi 28h (6)

dexiosi 28h (7)

dexiosi (2)

dexiosi (3)

dexiosi (4)

dexiosi (5)

dexiosi (6)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button