Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Άγριες Μέλισσες: «Διαλύεται» η Ασημίνα, μόνη σωτηρία της ο Μπάμπης

Το διαζύγιο ηχεί σαν βόμβα στην Ασημίνα, με την υπόθεση στις Άγριες Μέλισσες να αλλάζει σημαντικά στα επόμενα επεισόδια. Φαίνεται πως ο εφιάλτης για την πρωταγωνίστρια τώρα ξεκινάει. Ένας χαρακτήρας που έχει αγαπηθεί πολύ στη σειρά, για τα βάσανα που της έχει προσφέρει η ζωή απλόχερα. Η αυθόρμητη κίνησή της να αποκαλύψει την αλήθεια, ήταν και η καθοριστική για το μέλλον της.

Πλέον, μόνη στο Παρίσι, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Βουλιαγμένη στο απόλυτο κενό, δίνει ώθηση για να σηκωθεί, όμως δε μπορεί. Δίπλα της θα βρεθεί η Ζωρζέτ, η οποία θα την βοηθήσει να επιστρέψει στο Διαφάνι, στην πηγή του κακού και των προβλημάτων. Σε τί κατάσταση θα δούμε την Ασημίνα, στη συνέχεια και πως θα εξελιχθεί αυτό το διαζύγιο, στις Άγριες Μέλισσες;

Το κάστρο από άμμο, δίπλα στο κύμα

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στον Μπάμπη, από παιδί έχτιζε καστράκια στην άμμο. Ο πατέρας της, ο Γιώργης, της φώναζε να μη τα χτίζει τόσο κοντά στη θάλασσα. Φυσικά, η ίδια δεν άκουγε κανέναν. Είχε χτίσει με τα χέρια της το πιο μεγάλο και όμορφο παλάτι. Το κοιτούσε και φούσκωνε από υπερηφάνεια και ευτυχία. Μέχρι που, γύρισε την πλάτη της για να πάρει λίγη άμμο ακόμη, κι ένα κύμα της διέλυσε όλα όσα είχε φτιάξει.

Αυτό ήταν πάντα το παράπονό της. Οτιδήποτε έχτιζε στην άμμο, διαλυόταν μέσα σε μια στιγμή. Το όνειρό της ήταν να φτιάξει κάτι, το οποίο θα κρατήσει για πάντα. Ο Μπάμπης της είχε πει πως δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά η διαδικασία. Εάν απολάμβανε τη διαδικασία της δημιουργίας, αυτό είναι που έχει σημασία. Η Ασημίνα, όμως, έπαψε να απολαμβάνει ακόμη κι αυτό.

Ο λόγος που έφυγε στο Παρίσι, ήταν για να χτίσει το κάστρο της από την αρχή. Μαζί με τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά και στον εαυτό της. Πήρε λίγη άμμο από τα όνειρα που της είχαν απομείνει κι άρχισε να χτίζει με αργά και σταθερά βήματα. Το κύμα, όμως, δεν άργησε να έρθει. Ένα κύμα που δεν άφησε τίποτα όρθιο. Ένα κύμα, κατευθείαν από το παρελθόν… To διαζύγιο για την Ασημίνα και το Νικηφόρο, έρχεται στις Άγριες Μέλισσες.

Ο εφιάλτης τώρα ξεκινάει

Η Ασημίνα, ακούγοντας τον Νικηφόρο να λέει στη Ζωρζέτ πως θα έκανε τα πάντα για εκείνη, αφήνεται στην ελπίδα πως ο σύζυγός της την αγαπάει πραγματικά. Πιστεύει πως η αγάπη μπορεί να τα νικήσει όλα. Έτσι, μιλάει στον Νικηφόρο για την δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού, με την πίστη πως ο Νικηφόρος θα βάλει πάνω από όλα την αγάπη του για εκείνη.

Φυσικά, αυτό δε συμβαίνει. Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια και το διαζύγιο πλησιάζει για την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Η ψυχή της σπάει στα δύο, όταν συνειδητοποιεί πως ο σύζυγός της, όχι μόνο δε θα την συγχωρέσει -όπως πίστευε-, αλλά θα της κηρύξει ολόκληρο πόλεμο. Η σχέση της με τον Νικηφόρο ήταν πάντοτε ένα τεντωμένο σκοινί, το οποίο με κόπο τραβούσαν οι δύο πλευρές.

Πλέον, το σκοινί αυτό φαίνεται πως κόπηκε οριστικά. Ο Νικηφόρος παίρνει το παιδί, αφήνοντας την Ασημίνα μόνη στο Παρίσι. Μόνη κι αβοήθητη, βυθισμένη στο κύμα που πήρε το καστράκι της, αλλά και την ίδια. Επιπλέει χωρίς να την κρατάει τίποτα πια ζωντανή. Επιστρέφει στο Διαφάνι, με την ψυχή της τσακισμένη. Εκεί, θα την περιμένει ο Μπάμπης, για να της υπενθυμίσει πως δεν έχει σημασία ο προορισμός, αλλά το ταξίδι…

Θα μπορέσει να ξανά φτιάξει το κάστρο της, μακριά από το κύμα αυτή τη φορά; Θα είναι οριστικό το διαζύγιο για την Ασημίνα και τον Νικηφόρο ή θα ανατραπούν όλα ξανά, στις Άγριες Μέλισσες;

Πηγή: youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button