Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Άγραφα: Τεράστιος βράχος έπεσε στο δρόμο

«Άγιο» είχαν οι κάτοικοι του οικισμού στα Κέδρα

Οι κατολισθήσεις στην περιοχή των Άγραφων είναι συνηθισμένο φαινόμενο αν όχι καθημερινό. Ιδιαίτερα μετά από βροχοπτώσεις τα κατολισθητικά φαινόμενα είναι συχνά .

Ωστόσο ο βράχος που έπεσε το πρωί του Σαββάτου (9/10) στον δρόμο ανάμεσα σε Πρόδρομο και Κέδρα ήταν τεράστιος κόβοντας τον δρόμο στα δύο .

Ευτυχώς, την ώρα της κατολίσθησης δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο και ο βράχος δεν έπεσε κάτω από τον δρόμο όπου υπάρχουν σπίτια.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτια. Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Αύριο με την Περιφέρεια θα δούμε πως θα τον μετακινήσουμε η θα σπάσουμε τον βράχο. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα …” δήλωσε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλεξης Καρδαμπίκης σε επικοινωνία που είχε το “ilamia.gr

*Η φωτογραφία είναι τού Ηλία Κολοβή και είναι ανάμεσα στον Πρόδρομο και στα Κέδρα….»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button