ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Αγορά με σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σχολική αγορά (bazaar) διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αγρίνιο από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου 2018 στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη (είσοδος Δημαρχείου), για να υποδεχτεί τη νέα σχολική χρονιά.

Τρίτη 11/9 ώρες 11:00-20:00
Τετάρτη12/9 ώρες 10:00-20:00
Πέμπτη 13/9 ώρες 10:00-20:00


Στην σχολική αγορά θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, σχολικές τσάντες, χειροποίητες κατασκευές από εθελοντές και άλλα είδη, ελληνικής κατασκευής, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές τιμές.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποια από τα είδη του οργανισμού, ενισχύουν ταυτόχρονα την προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, θύμα Εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και κοντά σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2018 στήριξε 61.700 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού από το σχολικό μπαζάρ που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Όσοι δεν βρεθούν σε κάποιο από τα σχολικά μπαζάρ μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά τους είδη μέσω του e-shop του «Χαμόγελου του Παιδιού» ή από τα γραφεία του οργανισμού.

hamogelo.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button