ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

Αγωνία στους υποψηφίους της προκήρυξης 3Κ/2018-ακόμη τα αποτελέσματα

Τον κίνδυνο της ανεργίας και τον κίνδυνο οι Δήμοι να μείνουν χωρίς προσωπικό – λόγω του “παγώματος” προσλήψεων πριν τις εκλογικές διαδικασίες – στην περίπτωση που καθυστερήσει η έκδοση των οριστικών πινάκων της Προκήρυξης 3Κ, επισημαίνουν – ζητώντας συνάντηση μαζί του – προς τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Ιωάννη Καραβοκύρη, υποψήφιοι της 3Κ/2018.

Υπενθυμίζεται ότι, και οι Συμβασιούχοι Εργαζόμενοι Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής προχώρησαν σε αντίστοιχη κίνηση, δείχνοντας πόσο δυνατή είναι η κραυγή αγωνίας των συμμετεχόντων στην Προκήρυξη για τις μόνιμες θέσεις Καθαριότητας Δήμων.

Η επιστολή

“Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

είμαστε εν αναμονή των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3κ/2018.

Λόγω ασαφών δημοσιεύσεων που διαρρέουν, θα θέλαμε να ενημερώσετε επίσημα εμάς τους άμεσα ενδιαφερόμενους βάζοντας τέλος στην αγωνία μας και στις φημολογίες που κάθε τόσο διαψεύδουν τις δηλώσεις που είχατε αρχικά κάνει στον Υπουργό Εσωτερικών.

Πιστεύουμε οτι έχετε λάβει γνώση πως η καθυστέρηση των οριστικών αποτελεσμάτων θα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο πρόσληψής μας.

Πιο συγκεκριμένα αν δεν προσληφθούμε όσοι είμαστε επιτυχόντες στα οριστικά αποτελέσματα πριν τις 15 Φεβρουαρίου 2019 μετά λόγω παγώματος προσλήψεων εν όψει δημοτικών εκλογών μένουμε στην αναμονή και στην ανεργία.

Στην συνέχεια ακολουθούν βουλευτικές εκλογές που και σε αυτή την περίπτωση έχουμε πάγωμα προσλήψεων.

Άρα αντιλαμβάνεστε οτι λίγες μέρες ακόμα καθυστέρησης απο το ΑΣΕΠ θα κοστίσουν μήνες ανεργίας σε όσους επιτύχουν δεδομένου ότι οι φορείς έχουν δικαίωμα να προσλάβουν 3 μήνες μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων και οι συμβάσεις των προσωρινών επιτυχόντων λύνονται αυτοδίκαια με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

Θέλουμε να δείξετε κατανόηση σε 130.000 υποψηφίους που βρίσκονται στην δική σας βούληση και προσπάθεια ώστε να τοποθετηθούν όσοι πετύχουν στις θέσεις τους και να κοιτάξουν προς άλλες κατευθύνσεις όσοι αποτύχουν.

Αιτούμαστε συνάντηση μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση οι εκπρόσωποι της διαδικτυακής ομάδας
“Ενωμένοι Υποψήφιοι”

Περισσότερα για την ομάδα ΕΔΩ

https://www.epoli.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close