PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Αγωνία για το ποιον θα στηρίξει το Κόμμα των Δανειοληπτών μετά το «άκυρο» από τον Ν. Καζαντζή!

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα τοπικά πολιτικά πράγματα η άρση της στήριξης του Κόμματος των Δανειοληπτών προς τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Καζαντζή για τις ερχόμενες εκλογές.

Μπορεί να μην τον είχαν ρωτήσει αν ήθελε στήριξη(όπως εξήγησε κι ο ίδιος δημοσίως), όμως δεν τους αρέσουν οι ακατάδεχτοι κι έτσι το νεοπαγές κόμμα έβγαλε ανακοίνωση που δείχνει πως όποιος έχει πάρει δάνειο σε τούτη τη χώρα έχει χαλυβδωθεί μέσα από τις δυσκολίες.

“Έτσι είσαι κ. Καζαντζή;”, σου λέει το δημοφιλές κόμμα, “θα πάψω κι εγώ να σε στηρίζω και θα κάνω και μια ολομέλεια(σ. σ. σε κάποιο στάδιο ίσως;) να αποφασίσω ποιόν θα στηρίξω για δήμαρχο Αγρινίου επισήμως! Και μάλιστα αυτή τη φορά μπορεί να τον ρωτήσω κιόλας!”. Αμ, πως;

Ίσως να μην μπορέσει να συνέλθει από αυτό το χτύπημα ο Νίκος Καζαντζής σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών… Κι όλα αυτά την ώρα που το Κόμμα ετοιμάζεται να δώσει την μάχη για την είσοδό του στην Ευρωβουλή δίπλα στα Πέντε Αστέρια και το κόμμα των Πειρατών, με εξαιρετικές τις πιθανότητες να μιλά μετά όλη η Ευρώπη για την Αιτωλοακαρνανία.

Δεν είναι και λίγο βλέπετε ένα νεοσύστατο κόμμα να έχει βάλει τον πήχη πιο ψηλά κι από τον Αρτέμη τον Σώρρα και να ζητά την διαγραφή όλων των ιδιωτικών χρεών αλλά και του χρέους της χώρας γενικά! Εκπληκτικό! Θα ξετρελαθούν και στην Ευρώπη αλλά και στα μέρη μας οι δήμαρχοι και οι περιφερειακοί! Πως δεν το είχε σκεφτεί κανένας έως τώρα αυτό;

Η στήλη, για το καλό του τόπου μας -ο οποίος, ως γνωστόν, είναι παλαιόθεν φιλημένος από τον Θεό-καλεί τον Νίκο Καζαντζή να το ξανασκεφτεί. Δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες, δεν σου βρίσκονται συχνά τέτοιες σοβαρές προσπάθειες στον δρόμο σου!

Ποιος ξέρει άλλωστε τώρα που ήρε την εμπιστοσύνη του στον Νίκο Καζαντζή ποιον μπορεί να στηρίξει το Κόμμα των Δανειοληπτών και να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες; Ποιος ξέρει ποιος θα είναι αύριο δήμαρχος στο Αγρίνιο μετά από αυτή την εξέλιξη; Ε;

η συντακτική αγωνιούσα μονάδα

2 Σχόλια

  1. Καλή η προσπάθεια να χτυπήσουν τον κ. Καζαντζή αλλά δεν μάσησε. Τώρα, γιατί ασχολούνται τόσο πολύ με τον κ. Καζαντζή και όχι με κάποιον άλλον έχει και αυτό την σημασία του. Και την ανάγνωσή του. Είναι μετά να μην σκέφτεσαι πονηρά, για τα κίνητρα αυτών των “στηρίξεων”; Ποιος εμποδίζει άλλωστε τον κάθε πικραμένο να δηλώνει ότι θέλει σε τούτον τόπο; Και να γράφει επίσης ο,τι σχόλιο πιστεύει ικανό ότι θα κάνει ζημιά στον άλλο; Από κακεντρεχείς δεν πάσχει το το πάλαι ποτέ Βραχώρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button