ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγωνία για το αγοράκι που βρέθηκε στο βαρέλι: Σε βαριά κατάσταση το παιδί

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το τρίχρονο αγοράκι που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του χθες το απόγευμα μέσα σε βαρέλι ενώ σύμφωνα με Διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Χαλκιαδάκη, η ανταπόκρισή του στην πολλαπλή υποστήριξη που δέχεται με όλα τα μέσα χαρακτηρίζεται φτωχή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ εμφάνιζε υποθερμία (28 βαθμοί κελσίου) και μυδρίαση. «Τέθηκε άμεσα σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, τοποθετήθηκαν συσκευές επαναθέρμανσης, δόθηκαν τα ενδεδειγμένα αγγειοδραστικά φάρμακα, ενδοφλέβια υγρά, παράγωγα αίματος, καθώς και λοιπή φαρμακευτική αγωγή (αντιβίωση, γαστροπροστασία)», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, αναφέρεται ότι το παιδί βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση των ζωτικών του σημείων, γίνεται κλινικός, εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος των οργανικών συστημάτων και υποστηρίζεται πολλαπλώς, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης συνδρόμου μετά από ανακοπή.

«Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button