Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Ο αγώνας επίδειξης ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη Optimist (φωτο)

Το Σαββατοκύριακο 22-23/9 πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Μεσολογγίου για πρώτη φορά κοινή προπόνηση και αγώνας επίδειξης Ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη Optimist.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν επτά αθλητές από τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρεβέζης και επτά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου,  από το νεοσύστατο τμήμα  ΟPTIMIST του ΝΟΜ.


Η αθλητική αυτή συνάντηση έγινε στα πλαίσια της  προβολής του αθλήματος στην περιοχή για την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών  από τους μικρούς αθλητές και από τα μέλη του ΝΟΜ.

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου έγινε βράβευση όλων των αθλητών που συμμετείχαν,  από τον Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο , τον οποίο ο ΝΟΜ, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά.

“Οφείλουμε να  ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας  Bar Restaurant «ΑΛΑΤΙΕΡΑ» ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ «LIBERTY» για την συνεχή υποστήριξη τους, τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρεβέζης,τους μικρούς αλλά έμπειρους αθλητές του,  τον προπονητή τους και τον Πρόεδρο του  Ηλία Τέφα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους”, αναφέρει ακόμη η σχετική ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου. 

 Πληρ. Εγγραφές για το τμήμα OPTIMIST 6931036454, για το CANOE KAYAK 6989835075 &nommes@live.com

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button