ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Ο τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster στο Αγρίνιο

Το τριήμερο 15, 16 και 17 Νοεμβρίου ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ θα διοργανώσει στο αεροδρόμιο του Αγρινίου τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος dragster auto-moto.

Σε περίπτωση που το τριήμερο αυτό θα υπάρξουν βροχές ο αγώνας θα πάρει αναβολή για το επόμενο τριήμερο 22-23 και 24 Νοεμβρίου και το οποίο θα ανακοινωθεί μέχρι την Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Για συμμετοχές θα καλείτε από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στα 2815104098 η 6980693082 η 6972872983 (11.00 με 17.00). Οι συμμετοχές για τα αυτοκίνητα θα λήξουν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και για τις μοτοσυκλέτες την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Επίσης, οι αθλητές μοτοσυκλέτας δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν εάν δεν έχουν μαζί τους την κάρτα υγείας τους η οποία θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από καρδιολόγο.

Στην κατηγορία free pass moto, η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει εάν οι συνολικές συμμετοχές του αγώνα δεν το επιτρέψουν χρονικά, θα πρέπει να δηλώνεται μαζί με την δήλωση συμμετοχής σας. Δεν θα μπορέσει κανείς αθλητής να δηλώσει την ημέρα αγώνα για αυτή την κατηγορία!

Τέλος μέσω του δήμου Αγρινίου, έσοδα θα διατεθούν για το κοινωνικό έργο του Ιερού ναού Αγίου Δημητρίου για συσσίτιο, κοινωνικό φροντιστήριο και εκπαίδευση ανέργων στον πρωτογενή τομέα.


Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close