ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Κύμα αγωγών κατά δημοτικών συμβούλων και δημοσιογράφων από την δημοτική αρχή Μεσολογγίου

Αντιδράσεις και συζητήσεις έχει προκαλέσει το πρωτοφανές κύμα αγωγών που έχει εξαπολύσει η δημοτική αρχή του Μεσολογγίου, κατά Συμβούλων της αντιπολίτευσης αλλά και δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, από 260.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και από 100.000 ευρώ ο εκδότης και η δημοσιογράφος της “Αιχμής” στον δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο και στους αντιδημάρχους, Σπύρο Καρβέλη, Γιώργο Καραπαπά, Γιώργο Παπαδόπουλο και στον πρόεδρο της Κοινωφελούς και του Πνευματικού Κέντρου, Τάσο Σκαρμούτσο!

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την αγωγή που έλαβαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και η “Αιχμή”, υποχρεούνται να αποκαταστήσουν την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου και των αντιδημάρχων, σχετικά με το έργο της Συντήρησης και του Εκσυγχρονισμού των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων των Αντλιοστασίων στο οποίο η δημοτική αρχή «κατόρθωσε» να πάρει έκπτωση μόλις 4%.

Της αγωγής είχε προηγηθεί εξώδικο που δεν «απεκατέστησε» την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου, που προφανώς θα αποκατασταθεί αν «υποχρεωθεί ο κάθε εναγόμενος χωριστά να καταβάλλει στον καθένα από τους ενάγοντες χωριστά, το χρηματικό ποσό των 260.000 ευρώ από τους συμβούλους και 100.000 ευρώ από την ΑΙΧΜΗ, ως χρηματική ικανοποίηση της ηθικής μας βλάβης, λόγω της βαρύτητας προσβολής προσωπικότητάς μας και της τιμής και υπόληψής μας, από τα παραπάνω σε βάρος μας ποινικά αδικήματα και αδικοπραξίες, νομιμότοκα από επίδοση της παρούσας μέχρι και την πλήρη εξόφληση».

Το επίμαχο δημοσίευμα αφορούσε στην ανακοίνωση των συμβούλων της αντιπολίτευσης που αφορούσε στο εν λόγω έργο, προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ. Η “Αιχμή” με τη λήψη του εξωδίκου έθεσε κάποια ερωτήματα, η απάντηση των οποίων ήταν η αγωγή του δημάρχου και των τεσσάρων στενών συνεργατών του.

Να σημειωθεί ότι αγωγή έλαβαν εκτός από το συγκεκριμένα μέσο ενημέρωσης οι σύμβουλοι: Π. Κατσούλης, Π. Καρατσόλης, Π. Παπαδόπουλος, Δημ. Κοκοτός, Σπ. Βασιλείου, Κ. Γιαννόπουλος και Σπ. Διαμαντόπουλος.

aixmi-news.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close