Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγιος Κωνσταντίνος: Πρόβλημα με λάδια που έριξε ασυνείδητος σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Ιωνίας (φωτο)

Στην οδο Ιωνίας στον Άγιο Κωνσταντίνο, στον αριθμό 36 υπάρχει ένας πράσινος κάδος όπου κάποιος ασυνείδητος πέταξε μέσα λάδια ,με αποτέλεσμα από κάποια τρύπα του κάδου να έχουν τρέξει λάδια στον δρόμο και να έχουν καλύψει μια απόσταση 30 μέτρων σε μήκος και με πλάτος ένα μέτρο, στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο, αφού όσοι δεν είδαν και πάτησαν τα μετέφεραν στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όσοι πεζοί διέρχονται από το σημείο.

Με ένα οικιακό καθαριστικό πολίτης προσπάθησε να καθαρίσει το σημείο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο ίδιος, επικοινώνησε (4/5) μεσω email με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου αλλά και τηλεφωνικά με τον αριθμό 15194, που απ’όσο κατάλαβε, όπως αναφέρει, μεταβίβασαν το θέμα στην πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες που ήρθαν την Πέμπτη (6/5) το πρωί εδώ είπαν οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς αυτό πρέπει να καθαριστεί με σάρωθρο και απορρυπαντικό, που εκείνοι δεν διαθέτουν και έφυγαν άπραγοι.

Ο πολίτης, συνεχίζει:


Εκανα χειρόγραφη δήλωση (6/5) και στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου και μου είπαν ότι αυτό το έχουν συναντήσει άλλη μια φορά στην Χαρ.Τρικούπη όπου έριξαν πριονίδι και έπειτα ανέλαβε η πυροσβεστική.
Οταν τους ανέφερα ότι η πυροσβεστική μου είπε ότι αυτό θέλει ειδικά καθαριστικά μου είπαν ότι το γνωρίζουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Μου ανέφεραν χαρακτηριστικά οτι θα το δουν από Δευτέρα.

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν η μυρωδιά έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητική.

Παρακαλώ, σαν κάτοικος της περιοχής, αν μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να αναδειχθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα καθώς υπάρχουν εργαστήρια παρασκευής τροφίμων και καταστήματα εστίασης στην περιοχή και φοβάμαι οτι δεν θα ειναι η τελευταία φορά που θα συμβεί αυτό“.

Φωτογραφίες απο το σημείο:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button