Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Τιμάται η μνήμη των προστατών των πολυτέκνων

Την προσεχή Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Τερεντίου-Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους προστατών των πολύτεκνων οικογενειών.

Οι ‘Αγιοι Τερέντιος και Νεονίλλη και τα επτά τέκνα τους , έζησαν τους πρώτους Χριστιανικούς χρόνους και υπέστησαν οικογενειακώς φρικτά βασανιστήρια για την πίστη του Χριστού την οποία δεν αρνήθηκαν και για το λόγο αυτό η Εκκλησία τους ανακήρυξε Αγίους και προστάτες των πολυτέκνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων τιμώντας τη μνήμη τους, θα παραστεί σύσσωμο στη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και στην Αρτοκλασία, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από ώρα 07.00 έως 09.45 περίπου.

Η πρόσκληση του Συλλόγου:

«Δια της παρούσης καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους Αγίους προστάτες μας και να ζητήσουμε τη βοήθειά τους, ειδικότερα σήμερα που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα, σοβαρότερο δε όλων είναι το Δημογραφικό που απειλεί με αφανισμό το γένος μας.
Είθε οι ΄Αγιοι μάρτυρες προστάτες μας , να ικετεύουν τον ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ να σώσει για μια ακόμη φορά το γένος μας και να φωτίσει τους άρχοντές μας να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και εμάς όλους να μας εμπνεύσουν την έμπρακτη μετάνοια.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close