Άγιοι Ανάργυροι: Το βαρύ ιστορικό του δράστη- «Τον τελευταίο χρόνο νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές» (video)

Γνώριμος στις αρχές φαίνεται πώς ήταν σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν ο 39χρονος που αφαίρεσε τη ζωή της πρώην συντρόφου του έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, o 39χρονος είχε συλληφθεί για μικροποσότητα ναρκωτικών ενώ είχε απασχολήσει τις αρχές για επίθεση σε βάρος αστυνομικών.


Επιπλέον, ο γυναικοκτόνος είχε συλληφθεί στο παρελθόν μετά από καταγγελίες της συντρόφου του, για βιασμό και ξυλοδαρμό, ενώ σε βάρος του είχαν εκδοθεί και ασφαλιστικά μέτρα.

Για τον γυναικοκτόνο στους Αγίους Αναργύρους: «Νοσηλευόταν σε ψυχιατρικά νοσοκομεία»
«Τον τελευταίο χρόνο δεν εργαζόταν γιατί νοσηλευόταν σε ψυχιατρικά νοσοκομεία με πολύ σοβαρά ψυχιατρικά προβληματα» είπε στην εκπομπή Live News o δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που έχει έρθει σε επικοινωνία μες την οικογένεια του δράστη και πρόκειται να αναλάβει την υπόθεση υπεράσπισής του.

Αναφερόμενος στο εάν ο δράστης είχε σχέση με ουσίες ο κ Λύτρας είπε ότι ο 39χρονος έκανε ναρκωτικα πριν από πάρα πολλά χρόνια και ότι τα έχει σταματήσει.






«Βαρύ ιστορικό…»
«Και η κοπέλα έχει αναφερθεί στην αστυνομία για τα ψυχιατρικά του προβλήματα» ανέφερε στη συνέχεια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να πει περισσότερα καθώς αυτές τις πληροφορίες του της έχει δώσει η οικογένεια του δράστη και δεν έχει την ακριβή εικόνα του φακέλου του στην αστυνομία.

«Mου κάνει εντύπωση, με τόσο βαρύ ιστορικό, πώς αυτός ο άνθρωπος δεν συνέχισε να νοσηλεύεται και είναι έξω», είπε τέλος ο κ Λύτρας.

Σημειώνεται ότι ο δράστης πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

iefimerida.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Άγιοι Ανάργυροι δολοφόνος