ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Αγιασμός στη γέφυρα Αμβρακιάς – Αργυρού Πηγαδίου στο Θέρμο (φωτο)

Η γέφυρα αφιερώθηκε στον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Φ. Αθανασίου

Ο αγιασμός της νέας γέφυρας στην θέση «Μύλος» μεταξύ Αμβρακιάς και Αργυρού Πηγαδίου πραγματοποιήθηκε σήμερα από τους Πανοσιολογιοτάτους Αρχιμανδρίτες π.Θεόκλητο, π. Ζαχαρία και με την παρουσία πλήθους κόσμου από τα δύο χωριά.

Η γέφυρα αφιερώθηκε στον αείμνηστο αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Φωκίωνος Αθανασίου (Κουκούλι), που έδωσε όλες του τις δυνάμεις στην υποστήριξη του ορεινού όγκου.


Ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Τσόλκας αποκάλυψαν την τιμητική πλάκα και μίλησαν για τον τιμώμενο, ευχαρίστησαν όσους συνέδραμαν στην εκτέλεση του έργου , ενώ για την χρησιμότητα του έργου μίλησε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αργυροπηγαδιτών Λάμπρος Καραγιώργος.

Εκ μέρους της οικογένειας του τιμωμένου μίλησε με συγκινητικά λόγια η κόρη του, πολιτικός μηχανικός, Σοφία Αθανασίου συζ. Δημητρίου Χειλάκη.

«Το σημαντικό αυτό έργο τερματίζει την απομόνωση των χωριών και δίνει μια νέα δυναμική στην επικοινωνία της ορεινής Τριχωνίδας με την Ευρυτανία», ανάφερε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button