Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ο Γιάννης Αγγελοκωστόπουλος στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά: “με τιμιότητα για έναν καλύτερο δήμο Αγρινίου”

Την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με την Χριστίνα Σταρακά κάνει γνωστή ο Γιάννης Αγγελοκωστόπουλος.

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί ξανά με τα αυτοδιοικητικά, αφού η τελευταία φορά που το έκανε ήταν το 2006, όταν συμμετείχε στις τότε νομαρχιακές εκλογές με τον Θύμιο Σώκο, οπότε και εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος.

Η ανάγκη του για προσφορά στον τόπο και για συμβολή στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία του Αγρινίου, είναι βέβαια άρρηκτα συνδεδεμένη και με το επάγγελμά του, αφού ο Γιάννης Αγγελοκωστόπουλος είναι ενεργό μέλος του επιχειρηματικού κόσμου του Αγρινίου από το 1990.

Εκείνη τη χρονιά ίδρυσε επιχείρηση με τρόφιμα, η οποία συνεχίζει την ανοδική της πορεία μέχρι και σήμερα.

Το 2004 αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά και στο τοπικό ποδόσφαιρο, ιδρύοντας τον «Άρη Μεσσάριστας», καταφέρνοντας με κόπο , επιμονή και σωστές επιλογές, να οδηγήσει την ομάδα στην α’ κατηγορία.
Είναι απόφοιτος ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Με τη σύζυγό του, Αντωνία Ψαρρά, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο ίδιος, απευθυνόμενος στους δημότες Αγρινίου, αναφέρει:
Αγαπητές συνδημότισσες – αγαπητοί συνδημότες:

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Είναι φανερό πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, επειδή καλούμαστε να αναδείξουμε νέου τοπικούς άρχοντες σε μία περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που ζούμε όλοι καθημερινά.

Το 2006 με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε το δικαίωμα να συμμετάσχω ως τομεάρχης υποδομών στην Νομαρχία, συμμετέχοντας τότε στις νομαρχιακές εκλογές στο πλευρό του Κυρίου Θύμιου Σώκου.

Προσπάθησα λοιπόν τότε με όλες μου τις δυνάμεις να προφέρω στην ανάπτυξη του νομού μας, έχοντας ως επίκεντρο των προσπαθειών μου τον άνθρωπο και την αξία του.

Υπηρέτησα με συνέπεια τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύω χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς. Θεωρώ πως προσωπικά, κοινωνικά, επαγγελματικά αλλά και πολιτικά έχω πορευθεί σήμερα αξιοπρεπώς και επιτυχώς.

Έχοντας λοιπόν την ίδια ακριβώς επιθυμία, να προσπαθήσω με ειλικρίνεια και τιμιότητα για το καλύτερο, κατέρχομαι σ’ έναν εκλογικό δημοτικό αγώνα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου με το Συνδυασμό της Χριστίνας Σταράκα, με μοναδικό κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά και όπλο την εμπειρία που διαθέτω από την πολυετή ενασχόληση με τα κοινά.

Γνωστοποιώ λοιπόν την υποψηφιότητά μου σε όλους σας όχι από τυπική υποχρέωση. Είναι μια αυτονόητη πράξη καθήκοντός, διότι μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μοιραζόμαστε κοινές αντιλήψεις και οράματα για το Δήμο μας.

Ο νέος Δήμος μας χρειάζεται νέες αναγεννητικές πρακτικές και λόγο που θα λέει την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι και όχι να προσποιείται.
Τέλος χρειάζεται πράξεις και έργα, που θα σέβονται τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος και θα λύνουν τα προβλήματα του καθενός δίκαια και όχι με πληθυσμιακές, τοπικιστικές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button