Γεγονότα

Αγγελόκαστρο: Περίεργος μηχανισμός σε αυτοκίνητο προκαλεί αναστάτωση

geg-astynomia5Αναστατώθηκε κάτοικος του Αγγελοκάστρου νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι όταν ανακάλυψε πως στον προφυλακτήρα του αυτοκίνητου του, υπήρχε κρυμμένος ένας περίεργος μηχανισμός. Ο κάτοικος πήρε τον μηχανισμό που αποτελούνταν από μπαταρίες, καλώδια κ.α. υλικά και τον έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκίνητου του, ενημερώνοντας αμέσως την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη σχετικά με το τι ακριβώς είναι ο μηχανισμός αυτός που μάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr παραπέμπει σε κάποιο σύστημα παρακολούθησης, χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται για κάποια “φάρσα’ σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, που είναι άτομο που δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία. Στο σημείο που είχε αποκλειστεί, πήγαν και αστυνομικοί από το  Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στην Πάτρα, που έχει ειδικότητα στα εκρηκτικά και που διαπίστωσαν που δεν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.

Τελικά ο περίεργος μηχανισμός εστάλει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια στην Αθήνα για να εξακριβώσουν περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button