Παναιτωλικος

Αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και στον εθελοντισμό η 31η αγωνιστική

sup-letsdoit

Η Σούπερ Λιγκ αφιερώνει την 31η αγωνιστική στην προστασία του περιβάλλοντος και τον εθελοντισμό και θα πραγματοποιήσει εκστρατεία σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση Let’s do it Greece.

 

Αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του εθελοντισμού είναι η 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος (18-20/4), όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή θα πραγματοποιήσει εκστρατεία σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση Let’s do it Greece, με τους φιλάθλους να έχουν τη δυνατότητα να φέρουν στο γήπεδο πλαστικά μπουκάλια και καπάκια που θα συλλεχθούν σε κάδους ανακύκλωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Η Super League σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση Let’s do it Greece θα πραγματοποιήσει εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του εθελοντισμού, αφιερώνοντας την 31η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, (18,19, & 20 Απριλίου 2015), στη συλλογή και αποκομιδή πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών με τη συμμετοχή των όλων των φιλάθλων.

H εθελοντική οργάνωση Let’s do it Greece είναι μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης Let’s do it WORLD, η οποία έχει ως βασικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση των αξιών του εθελοντισμού, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση και την προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.

Οι φίλαθλοι μπορούν να φέρουν στο γήπεδο πλαστικά μπουκάλια και καπάκια (νερού, αναψυκτικών, κλ.π) τα οποία θα συλλεχθούν σε κάδους ανακύκλωσης, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θύρες των γηπέδων.

Δείτε τις θύρες ανά γήπεδο:

ΟΜΑΔΑ ΘΥΡΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 1

SKODA ΞΑΝΘΗ ΘΥΡΑ Β1

Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ΘΥΡΑ 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΝΚΟΥΡ ΜΕΤΑΞΥ ΘΥΡΩΝ 11-17 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ  ΘΥΡΑ 24-25

ΒΕΡΟΙΑ ΘΥΡΑ1

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε τα ακόλουθα: «Η Super League διαχρονικά στέκεται αρωγός στις δραστηριότητες ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης, αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία που λαμβάνει από κοινού η Super League με την εθελοντική οργάνωση Let’s do it Greece, έχει ως στόχο να αναδείξει τις αξίες του εθελοντισμού, της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Super League θα συνεχίσει να στηρίζει και να προβάλλει κοινωνικές δραστηριότητες, οι οποίες αποσκοπούν στο κοινό καλό. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή».

Πληροφορίες για την εθελοντική οργάνωση Let’s Do it Greece:www.letsdoitgreece.org

gazzetta.gr 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button