Αυτοδιοίκηση

Άφαντες οι κάρτες για στάθμευση στο Αγρίνιο λέει ο Δ. Τραπεζιώτης

po-dimotiko-11-7-20169
“”Τόπος να ζεις”, αλλά κάρτα στάθμευσης δεν θα βρεις…” επισημαίνει σε αναρτηση του στο facebook ο επικεφαλης της παράταξης “Αγρίνιο  – Ανατροπή Τώρα”  Δημήτρης Τραπεζιώτης, για να τονίσει τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν δημότες στην αγορά καρτών στάθμευσης.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Έχει αποδειχθεί στην πράξη, πως η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στους δρόμους του κέντρου της πόλης, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων και συμβάλλει άμεσα στην ελαχιστοποίηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα παράπονα και οι καταγγελίες των δημοτών που θέλουν να μεταβούν με το όχημά τους στο κέντρο, για την έλλειψη από τα σημεία πώλησής τους, των καρτών που χρειάζονται προκειμένου να χρησιμοποιήσουν νόμιμα τις σημασμένες θέσεις στάθμευσης.
Κάρτες δεν υπάρχουν στην αγορά, αλλά η Δημοτική Αστυνομία κάνει κανονικά τη δουλειά της και μοιράζει αφειδώς κλήσεις
Ο αποκλειστικός προμηθευτής των καρτών, ο οποίος φέρει και την ευθύνη για τη μη διανομή τους στα σημεία πώλησης, είναι ο Δήμος Αγρινίου.
Καλούμε τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που θα επισπεύσουν τη λύση του προβλήματος, ούτως ώστε να μην επιβαρύνει την καθημερινότητα των πολιτών η μάταιη αναζήτηση μιας κάρτας στάθμευσης…
Μέσα από αυτές τις καθημερινές περιγραφές, φανερώνεται η ολιγωρία και η ανεπάρκεια που χαρακτηρίζουν το σύνολο της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button