Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αεροπορικό Κλιμάκιο Αγρινίου: Χωρίς δυσκολίες πλέον η χορήγηση Κανονικής Άδειας των Στελεχών

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ) ενημερώθηκε από συναδέλφους και μέλη της ότι το τελευταίο δίμηνο πραγματοποιήθηκε αλλαγή του τρόπου λειτουργίας στο Κλιμάκιο Φύλαξης Αγρινίου σε ότι αφορά τις 24ωρες βάρδιες που εκτελεί το ένστολο προσωπικό.

Υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση:


«Συγκεκριμένα μειώθηκαν οι βάρδιες που εκτελούν μηνιαίως τα στελέχη και συνεπώς επιλύονται τα προβλήματα στην χορήγηση της δικαιούμενης Κανονικής Άδειας ή της αναπλήρωσης, χωρίς να υφίσταται υπέρμετρη αύξηση των ωρών εργασίας.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε αναδειχθεί πολλάκις από το ΔΣ της Ένωσης με κοινοποίηση επιστολών και ενημέρωση των τοπικών Βουλευτών και της ηγεσίας του ΥπΕΘΑ. Ιδιαιτέρως σημαντική όμως ήταν η πραγματοποίηση συνάντησης – ενημέρωσης με τον Δκτή της 116Π.Μ. Σμχο (Ι) Πέτρο Σάσσαρη – Μονάδα που υπάγεται διοικητικά το Κλιμάκιο – , στην οποία συζητήθηκαν τα κύρια προβλήματα και συμφωνήθηκαν οι ενέργειες που μπορεί να γίνουν, με στόχο την επίλυση αυτών.

https://espeait.pomens.gr/2-uncategorised/715-116

Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι άλλο ένα μείζον πρόβλημα βρίσκει την λύση του και μάλιστα μέσω της αγαστής και ουσιώδης συνεργασίας των θεσμικών εκπροσώπων των στρατιωτικών με την Διοίκηση της 116Π.Μ, στην οποία εκφράζουμε τις ευχαριστίες του ΔΣ και των μελών μας. Το έχουμε τονίσει ξανά και το επισημαίνουμε για άλλη μια φορά. Όταν υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, αποδοχή και κατανόηση μεταξύ εκπροσώπων και Ηγεσίας, τα αποτελέσματα δεν μπορεί να μην είναι προς όφελος τόσο της Υπηρεσίας, όσο και των στελεχών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Χονδρογιάννης Βασίλειος                                 Λεμονιάς Απόστολος»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button