Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αεροδρόμιο Ακτίου: Άλλοι πέντε αλλοδαποί συνελήφθησαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, χθες 23 Αυγούστου 2020 το πρωί, στον Αερολιμένα του Ακτίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας πέντε αλλοδαποί (δυο άνδρες – τρεις γυναίκες) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και απόπειρα παράνομης εξόδου από την χώρα.

Ειδικότερα, οι αλλοδαποί μετέβησαν διαδοχικά στον Αερολιμένα Ακτίου και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμούς την Γερμανία.


Επισημαίνεται ότι, οι τρεις από τους αλλοδαπούς συνόδευαν τα έξι ανήλικα τέκνα τους, για τα οποία επέδειξαν επίσης πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατά τον διαβατηριακό έλεγχο.

Όλα τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και οι κάρτες επιβίβασης, που κατείχαν οι αλλοδαποί κατασχέθηκαν.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button