ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

ΑΕΜ: Νέα γενική συνέλευση σε μια εβδομάδα – τρέχουν οι διεργασίες ενόψει Γ΄ Εθνικής

Πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Π Μεσολογγίου η Γενική Συνέλευση της ΑΕΜ.

Η συνέλευση έγινε παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΜ, καθώς και της πρόεδρου του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης κυρίας Βασιλικής Μπελέκου που συνοδευόταν από τον ταμία της ομάδας κ. Γιώργο Παγούρα.

Απών όπως συνηθίζετε δυστυχώς τα τελευταία χρόνια σε γενικές συνέλευση της ομάδας του Μεσολογγίου ήταν ο κόσμος εκτός ελαχίστων φιλών του συλλόγου που όλα αυτά τα χρονιά είναι διπλά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Αναγνώστηκε όπως είθισται ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς, με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Μπιλάλη να αναφέρει ότι υπάρχει ένα μικρό υπόλοιπο (τα ποσά αναγνώστηκαν) που έχει να κάνει με αμοιβές προς παίκτες και προπονητές, το οποίο το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται το υπάρχων διοικητικό συμβούλιο να καλύψει.

Όσον αφορά την υπόλοιπη διαδικασία από τους παραβρισκόμενους ζητήθηκε να μην προχωρήσει λόγω της μειωμένης προσέλευση, και να δοθούν λίγες ημέρες παράταση ώστε γίνουν κάποιες επαφές και με άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως να θέλουν να γίνουν αρωγοί της νέας προσπάθειας που θα βρει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, με το διοικητικό συμβούλιο να κάνει αποδεκτό το αίτημα και να ορίζει νέα γενική συνέλευση για την προσεχή Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 21:00 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Π Μεσολογγίου.

Στο περιθώριο όλων αυτών έγινε και μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της ομάδας, με την διοίκηση να δείχνει ότι έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διεργασίες – επαφές για την ενίσχυση του νέου διοικητικού σχήματος, χωρίς όμως αυτό όπως τονίστηκε πολλές φορές να σημαίνει ότι η ομάδα δεν χρειάζεται βοήθεια από την πόλη και τον κόσμο ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην επόμενη μέρα που θα βρει τους κανονιέρηδες μετά από απουσία 5 ετών και πάλι στην Γ΄ Εθνική.

Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση παρευρισκομένου ο οποίος απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ομάδας ρώτησε αν η διοίκηση είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει την ομάδα αν βρεθεί άνθρωπος που θέλει να αναλάβει να τρέξει τον σύλλογο τη νέα χρονιά, με τους ανθρώπους του συλλόγου να απαντούν ότι εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον ο οποίος μπορεί να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι ανοιχτοί να το συζητήσουν.

Σε νέα ερώτηση παρευρισκομένων προς το άτομο που απευθύνθηκε προς την διοίκηση την ερώτηση αν όντος υπάρχει κάποιο τέτοιο άτομο, η απάντηση ήταν ότι υπάρχει και θα είναι παρών στην επόμενη συνέλευση. Όποτε σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε αν όντως όλα τα παραπάνω έχουν κάποια βάση, η άπλα είναι λόγια του αέρα.

http://aitosports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button