Αυτοδιοίκηση

Aδιέξοδο στο Θέρμο με την πρόταση για κοινό υποψήφιο

po-mpalatsasΟ κ. Μπαλατσός υπενθύμισε ότι αν εκλεγεί δήμαρχος θα αποποιηθεί το δημαρχιακό μισθό και κάλεσε κυρίως τους νέους του δήμου να τον πλαισιώσουν

Στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμου ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κων/νος Μπαλατσός το οποίο είναι «Θερμιώτικη – Ενωτική- Ριζοσπαστική – Μαχητική- ομάδα Νέων». Σε πλήρη αδιέξοδο επήλθε η περεταίρω συζήτηση των υπόλοιπων μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Στο δημοτικό συμβούλιο του Θέρμου, το βράδυ της Παρασκευής, έπεσε επί τάπητος το θέμα για το συναινετικό ψηφοδέλτιο. Συζητήθηκαν πολλά θέματα ενώ η συζήτηση «στέφθηκε» με πλήρη αποτυχία αφού δεν βγήκε κανένα συμπέρασμα,  ούτε ελήφθηκε κάποια απόφαση.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα ονόματα που προτάθηκαν από τον δήμαρχο Θέρμου κ. Πορφύρη και από τον κ. Σπύρο Κωνσταντάρα. Τον λόγο πήραν και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι εκφράζοντας απλά την άποψή τους. Υπήρξε από μέλη της παράταξης του νυν δημάρχου, κ. Πορφύρη πρόταση για ψηφοδέλτιο με πρόσωπα κοινής αποδοχής στο οποίο επικεφαλής θα ήταν ο κ. Πορφύρης κάτι που ο ίδιος ο νυν δήμαρχος απέρριψε. Στο συμβούλιο αυτό επίσης, έγινε λόγος για την πρόταση του κ. Πορφύρη που αφορούσε τον κ. Κασόλα, η οποία από πολλούς απορρίφθηκε, καθ’ ότι εκτελεί δημόσια έργα στον δήμο Θέρμου.
Αν και οι τοποθετήσεις ήταν πολλές η πιο ξεκάθαρη ήταν αυτή του κ. Κων/νου Μπαλατσού ο οποίος επανέλαβε την υποψηφιότητά του αποκαλύπτοντας  το όνομα του συνδυασμού του, το οποίο είναι «ΘΕΡΜΙΩΤΙΚΗ – ΕΝΩΤΙΚΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ-ΜΑΧΗΤΙΚΗ-ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ» (ΘΕΡΜΟΝ), ενώ παράλληλα, υπενθύμισε ότι αν εκλεγεί δήμαρχος θα αποποιηθεί της δημαρχιακής αποζημίωσης και τόνισε ότι το κάλεσμά του για συστράτευση στον συνδυασμό του απευθύνεται κυρίως σε νέα άτομα. Συγκεκριμένα είπε: Προσκαλώ όλους τους δημότες που επιθυμούν, κυρίως τους νέους, να απεγκλωβιστούν από κατεστημένες νοοτροπίες, αντιπαλότητας, διχασμού και να στηρίξουν τη νέα αυτή προσπάθεια για ενότητα και συναίνεση στην πράξη». Ο κ. Μπαλατσός απευθυνόμενος επίσης στους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό του είπε ότι ως το τέλος του Φεβρουαρίου πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή.

Κων/νος Χονδρός

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button