Γεγονότα

Αδιάβατος και ο πεζόδρομος Μανδηλαρά (φωτο)

koi-paranomo-parkarisma-eforia5

Καθημερινά επιδεινώνονται τα προβλήματα στο κέντρο του Αγρινίου με την στάθμευση και το κυκλοφοριακό. Η Τροχαία όπως φαίνεται αδυνατεί να παρέμβει ακόμη και σε κεντρικά σημεία και να αναπληρώσει έστω κατά ένα ποσοστό την απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας. Η εξέλιξη  αυτή επέφερε όπως φαίνεται έναν τέτοιο όγκο ευθυνών στην Τροχαία, στον οποίο δεν μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει, σε συνάρτηση και με τα υπόλοιπα καθήκοντα της.

Το παρκάρισμα στο Αγρίνιο πλέον είναι υπόθεση τύχης από νωρίς το πρωί, η οδήγηση χρειάζεται γερά νεύρα, ενώ οι παραβάσεις που καταγράφονται αρκετές δεκάδες στο κέντρο της πόλης.

Μετά την πλατεία Πανοπούλου για την οποία είχε σχετικό ρεπορτάζ το agriniopress.gr πριν από λίγες μέρες, πολλά είναι τα παράπονα και για την κατάσταση του πεζοδρόμου Μανδηλαρά. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές.
Η λειτουργία της ΔΟΥ στο σημείο, γραφείων αλλά και του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ επιβαρύνουν το πρόβλημα και πλέον ο πεζόδρομος έχει καταστεί και αυτός ένα υπαίθριο παρκινγκ ακατάλληλο για πεζούς ενώ καθημερινές είναι και οι περιπτώσεις που αυτοκίνητα μπλοκάρουν αφού άλλος οδηγός μπαίνει στον πεζόδρομο, την ώρα που άλλος φεύγει κ.ο.κ.
Ειναι αυτονοητο τέλος πως ο πεζόδρομος έχει σχεδόν καταστραφεί απο την συνεχή διέλευση των οχημάτων.

“Λύση θα υπάρξει μόνο εάν η ΔΟΥ μεταφερθεί” λένε κάτοικοι της περιοχής τονίζοντας πως θα πρέπει να γίνει αποδεκτή η πρόταση για μεταφορά της υπηρεσίας σε άλλο κτίριο και ειδικότερα στο παλιό νοσοκομείο του Αγρινίου.

Παράλληλα επισημαίνεται πως η παρουσία της τροχαίας στο σημείο θα πρέπει να γίνει πιο συχνή.

koi-paranomo-parkarisma-eforia2

koi-paranomo-parkarisma-eforia1

koi-paranomo-parkarisma-eforia3

koi-paranomo-parkarisma-eforia4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button