ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας: Συνάντηση με τον δήμαρχο Ναυπακτίας

Συνάντηση πραγματοποίησαν στις 27/5 μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Αιτ/νίας με το δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γκίζα Βασίλη.

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:


«Από την πλευρά της ΕΓ παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Νταουσάνη Βασιλική, η γραμματέας Μαλάτου Σόφη και τα μέλη Κιρκινέζος Μπάμπης, Τσούκας Βαγγέλης και Πανταζής Θάνος.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και αναπτύχθηκαν θέματα όπως η μη επαρκή χρηματοδότηση των δήμων από την κυβέρνηση και η διεκδίκηση αύξησης των πόρων, η έλλειψη προσωπικού και η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου (πολεοδομία, τεχνική υπηρεσία, οικονομική υπηρεσία, ανταποδοτικές υπηρεσίες κλπ) ο κίνδυνος των ιδιωτικοποιήσεων υπηρεσιών των δήμων, η κατάργηση των σχολικών επιτροπών και πως θα γίνεται από εδώ και στο εξής η κατανομή των πόρων στα σχολεία του δήμου, η ασφάλεια των σχολικών κτιρίων για την φοίτηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για τον καθαρισμό των σχολείων και τρόποι για το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ο εκφοβισμός και η βία στα σχολεία.

Το Νομαρχιακό Τμήμα έχει ως στόχο να συναντηθεί με δημάρχους του Νομού έτσι ώστε να τεθούν θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button