ΆποψηΡοή Ειδήσεων

«Act-now-Παρέμβαση Τώρα»: «Εγκαταλελειμμένες οι πρώτες τουριστικές υποδομές στα Αμπάρια Παναιτωλίου»

Για «εγκατάλειψη των τουριστικών υποδομών στα Αμπάρια Παναιτωλίου» κάνει λόγο το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών «Act-now – Παρέμβαση Τώρα».

«Αυτά που δημιουργήθηκαν με κόπο και όνειρα από όσους κάναμε πράξη τη βιώσιμη ανάπτυξη σήμερα σαπίζουν εγκαταλελειμμένα στη φθορά του χρόνου από εκείνους που ομιλούν για ανάπτυξη… αλλά μόνο στα λόγια» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

«Εγκαταλελειμμένες οι πρώτες τουριστικές υποδομές στα Αμπάρια Παναιτωλίου καταρρέουν – Εμείς δημιουργούμε κι αυτοί καταστρέφουν

Αντί να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού η πρώτη και μοναδική πλωτή εξέδρα στη λίμνη Τριχωνίδα, το πρώτο αλιευτικό καταφύγιο, που δημιουργήθηκε επί Δημαρχίας Δημήτρη Τραπεζιώτη στον Δήμο Θεστιέων, ένα από τα έργα που έγιναν στην περιοχή για την τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη της, εγκαταλείφθηκε επί Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου καθώς και όλη η περιοχή Αμπάρια Παναιτωλίου, που είναι η πρώτη κάθετη πρόσβαση προς την λίμνη Τριχωνίδα και χώρος αναψυχής μόλις 6χλμ από το τσιμεντοποιημένο Αγρίνιο.

Δυστυχώς χωρίς καμία συντήρηση αφέθηκε στην καταστροφή και σήμερα η συλημένη πλωτή εξέδρα, έρμαιο σε κάθε κακοποίηση, δεν άντεξε και .. κατέρρευσε!!!

Αυτά που δημιουργήθηκαν με κόπο και όνειρα από όσους κάναμε πράξη τη βιώσιμη ανάπτυξη σήμερα σαπίζουν εγκαταλελειμμένα στη φθορά του χρόνου από εκείνους που ομιλούν για ανάπτυξη… αλλά μόνο στα λόγια!

«Act-now -ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ»
ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Ένα Σχόλιο

  1. Eκανε τη ΒΑΑ και τα roundabout που κινδυνεύεις να τουμπάρεις μη ζητάτε και πολλά γιατι το παιδί εχει μάθει αλλιώς!,Μόνο χάδια θέλει..ξέρουν εκει στη Χ.Τρικούπη αυτοί που κρατούν μπλέ σημαιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button