Αθλητισμός

Α' ΕΠΣΑ: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ο Ν. Χολέβας για να πάρει την έκθεση του παρατηρητή

spo-xolevas
Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε στις 16 Μαρτίου όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φλόγας Παλαιομάνινας, Νίκος Χολέβας, έτσι ώστε να πάρει στα χέρια του την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Φλόγα Παλαιομάνινας – Ναυπακτιακός Αστέρας (1-0).

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει της έκθεσης του παρατηρητή είχε παραπεμφθεί για απόπειρα επηρεασμού διαιτητή, ενώ σε αυτή του την ανακοίνωση ο κ. Χολέβας κατηγορεί για κωλυσιεργία την ΕΠΣΑ σχετικά με την μη χορήγηση της εν λόγω έκθεσης στον ίδιο, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ψευδή και συκοφαντική.

Η ανακοίνωση:

«Είναι φανερό ότι ο σκοπός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι η ατομική εξόντωσή μου, παρά η διαλεύκανση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο θέμα της παραπομπής μου, αλλιώς δεν εξηγείται η άρνησή της να μου χορηγήσει την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας την οποία πρέπει να γνωρίζω για να αντιπαρατεθώ.

Ζήτησα στις 8/2/2017 ατομικά την έκθεση αυτή και μου απάντησε η Ε.Π.Σ.Α. ότι την δίνουν μόνο σε συλλόγους – μέλη της. Όταν την ζήτησε ο σύλλογός μου στις 9/2/2017 η απάντηση ήταν ότι απαγορεύεται η επίδοση βάσει του Κανονισμού Διαιτησίας. Όμως δεν γνωρίζουν καλά όλους τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η παραπομπή του θέματος στην Ε.Π.Ο. ενώ υπάρχει ρητή διάταξη που αναφέρει ότι οι υποθέσεις εκδικάζονται σε πρώτο βαθμό στη τοπική Ε.Π.Σ. και σε δεύτερο στην Ε.Π.Ο. Στη συνέχεια στις 16/2/2017 παρά την προτροπή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου (Εισαγγελία Πρωτοδικών αρ. πρωτ.413) πάλι η Ε.Π.Σ. αρνήθηκε την επίδοση της έκθεσης αναγκάζοντάς με να καταθέσω στις 16/3/2017 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ στο Δικαστήριο Μεσολογγίου για να πάρω τα στοιχεία βάσει των οποίων κατηγορούμαι.

Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την στάση της Ένωσης να κωλυσιεργεί την επίδοση της ψευδούς και συκοφαντικής έκθεσης προς το πρόσωπό μου και όσο και αν προσπαθούν να καθυστερήσουν την υπόθεση αποφεύγοντας να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πράξης τους, να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης, γιατί δεν μπορούν να παίζουν με την τιμή και την υπόληψή μου ως ποδοσφαιρικού παράγοντα, ως οικογενειάρχη και ως επιχειρηματία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button