Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

A ΕΠΣA: Η περσινή πρωταθλήτρια Αναγέννηση Στάνου θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία

Απίστευτο κι όμως… αληθινό.

Η περσινή πρωταθλήτρια της ‘Α ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Αναγέννηση Στάνου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία.

Μετά και την παραίτηση του αντιπροέδρου και βασικού χρηματοδότη, Γιώργου Μπουραλέξη, ελήφθη η απόφαση αυτή. Σκοπός να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της ομάδας, με το βάρος να «πέφτει» στην ανάδειξη γηγενών ποδοσφαιριστών.


Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μπουραλέξης, στην επιστολή παραίτησής του, άφησε σαφείς «αιχμές» κατά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, τονίζοντας ότι μετά τα όσα έγιναν στις εκλογές της, δεν μπορεί άλλο να προσφέρει τίποτα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

H επιστολή παραίτησης του κ. Μπουραλέξη:

«Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου της Αναγέννησης. Γνωρίζετε ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη και ότι αυτή η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Επί πολλά έτη η ζωή και καθημερινότητά μου, ήταν συνυφασμένη με την Αναγέννηση και την πάλη που δίνουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Παρ’ όλα αυτά, η ηθική μου, οι αξίες που πρεσβεύω και εσχάτως το ένστικτό μου για αυτοσυντήρηση, με αναγκάζουν και δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ. Τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις εκλογές της ΕΠΣΑ, στις οποίες μας απαγορεύτηκε να εξασκήσουμε το δικαίωμα της ψήφου, μου προκάλεσαν αηδία, αποτροπιασμό και απέχθεια σε καθετί που σχετίζεται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι εικόνες στο να δίνεται το δικαίωμα ψήφου σε ανύπαρκτα σωματεία και στην Πρωταθλήτρια ομάδα του νόμου μας να απαγορεύεται το δικαίωμα τής ψήφου καθώς και το δικαίωμα να μπορεί να καταθέτει προτάσεις για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, δικαίωμα που μας δίνουν οι μεγάλες επενδύσεις, τόσο όσον αφορά την ανακαίνιση του γήπεδου μας όσο και η μεγάλη επένδυση στο έμψυχο υλικό, διαδραματίζονται διαρκώς σαν κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μου. Δεν θα είναι εύκολο να ξεχαστούν, ειδικά στη σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να επαναληφθούν.

Ανέκαθεν ήμουν ένας φιλήσυχος και φιλειρηνικός άνθρωπος και αυτά τα περιστατικά δεν συνάδουν με τον τρόπο ζωής και τα πιστεύω μου, κάνοντάς με να συνειδητοποιήσω ότι δεν μπορώ να προσφέρω κάτι άλλο στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες στιγμές και τους ωραίους και μεγάλους αγώνες που δώσαμε».

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button