Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για την Πρωταπριλιά με αξέχαστες στιγμές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Η Φίνος Φιλμ τίμησε και φέτος την Πρωταπριλιά, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο αφιερωμένο στις αξέχαστες στιγμές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Με αφορμή λοιπόν τη συγκεκριμένη ημέρα, που είθισται να ειπώνονται ψέματα, το περιεχόμενο της ανάρτησης που έκανε η εταιρεία παραγωγής δεν θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένο από άλλο θέμα.


Με μία αναφορά σε ατάκα του Χρόνη, που προέρχεται από τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», η Φίνος Φιλμ έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Σήμερα λέμε τα πιο ειλικρινή ψέματα! Όπως λέει και ο Χρόνης “σε υποχρεώνουν να γίνεσαι ψεύτης γιατί άμα λες την αλήθεια δεν σε πιστεύουν”». Στη συνέχεια, η εταιρεία παραγωγής ευχήθηκε σε όλους Καλή Πρωταπριλιά, σημειώνοντας: « Καλή Πρωταπριλιά φίλες και φίλοι».

Στο βίντεο που ετοίμασε η Φίνος Φιλμ, πρωταγωνιστούν σκηνές από κλασικές ταινίες με αγαπημένους ηθοποιούς, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Παντελής Ζερβός, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Τζένη Καρέζη, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Νίκος Κούρκουλος, ο Μίμης Φωτόπουλος και πολλοί ακόμη.

Πρώτο Θέμα

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
print Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button