Ελλάδα

92 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αυτή την εβδομάδα

epi-pleistiriasmoi

Το σύνολο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων που είναι προγραμματισμένοι για σήμερα, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, γνωστοποιεί με δελτίο που απέστειλε στον Τοπικό Τύπο το Κίνημα Πολιτών Αγρινίου “Δικαίωμα στη Ζωή”. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με 92 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων συνεχίζεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, 79 πλειστηριασμοί αφορούν στην περιοχή της Αττικής, 2 στην Θεσσαλονίκη και 11 στην περιφέρεια. Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας και Πειραιά έχουν μεταφερθεί και πλειστηριασμοί από Σέρρες, Κιλκίς, Χαλκιδική, Κοζάνη, Πέλλα, Πιερία, Λάρισα, Μαγνησία, Αχαΐα, Λευκάδα και Κυκλάδες.
Εκτός Αττικής διεξάγονται πλειστηριασμοί σε Θεσσαλονίκη, Έβρο, Ροδόπη, Δράμα, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Λέσβο, Δωδεκάνησο.

Να σημειωθεί ότι ξεκίνησαν οι αντικαταστάσεις συμβολαιογράφων οι σύλλογοι των οποίων είχαν αποφασίσει αποχή από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με αυτούς του συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς και Νήσων του υπόδικου προέδρου για το Παραδικαστικό ΙΙ, Γεωργίου Ρούσκα. Συγκεκριμένα έχουν δημοσιευτεί 37 αντικαταστάσεις συμβολαιογράφων, στους αντίστοιχους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
► 10 πλειστηριασμοί ακινήτων με συνολική εμπορική αξία μικρότερη των 50.000 €
► 15πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 50.000 έως 100.000 €
► 24 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 100.000 έως 200.000 €
► 13 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 200.000 έως 300.000 €
► 11 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 300.000 έως 500.000 €
► 19 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας άνω των 500.000 €

Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας ανά πλειστηριασμό έως 300.000 € επισπεύδονται οι 62 απ’ τους 92 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 67,4% τουλάχιστον.

ΣΗΜ. 1: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΩΝ (ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.
ΣΗΜ 2: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΗΜ 3: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤ/ΜΟΥΣ ΑΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ, ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ή ΔΙΠΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΠΛΕΙΣ/ΜΩΝ. ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΙΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close