Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

700.000 ευρώ για επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Πρωτοδικείου Μεσολογγίου

Την εξέλιξη γνωστοποίησε ο Χρήστος Παΐσιος

Χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ προκειμένου να υπάρξουν επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Πρωτοδικείου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου εξασφαλίστηκε δια στόματος του Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Πάνου Αλεξανδρή, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστο Παΐσιο.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και τα ζητήματα που απασχολούν την δικηγορική κοινότητα, όπως οι


Αναφέρει ο Χρήστος Παΐσιος στα κοινωνικά δίκτυα:

«Πριν μία εβδομάδα βρέθηκα στην Αθήνα και είχα δια ζώσης συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Γενικό Γραμματέα και συνάδελφο δικηγόρο, Πάνο Αλεξανδρή.

Ανάμεσα στα άλλα ζητήματα που συζητήσαμε και απασχολούν τη δικηγορική κοινότητα, ήταν και το πάγιο και χρόνιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου για εξασφάλιση χρηματοδότησης προκειμένου να υπάρξουν επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Πρωτοδικείου της Ιεράς Πόλεως.

Ο Γενικός Γραμματέας, προχθές, με κάλεσε τηλεφωνικά από την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, όπου βρισκόταν και μου ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους άνω των 700.000 ευρώ.

Με γεμίζει ικανοποίηση ότι δικαιώνονται οι πολυετείς μου προσπάθειες και ευχαριστώ την τέως και νυν ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποτελεσματική ανταπόκριση».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button