Γεγονότα

6η ΥΠΕ: Ξεκινούν τη λειτουργία τους οι Τοπικές Ομάδες Υγείας Αγρινίου και Μεσολογγίου

epi-giatros

Η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας  ανακοινώνει πως την Τετάρτη  28 Μαρτίου  2018  ξεκινά η λειτουργία της Τοπικής Ομάδας Υγείας του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου  η οποία βρίσκεται επί της οδού Κύπρου και Λεβίδου.

Η  Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου είναι στελεχωμένη  με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00 μέχρι να εκδοθεί νέα οδηγία από την Διοίκηση.

Η Γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου  είναι 2631051240.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomymesologgi@1545.syzefxis.gov.gr

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από την Τετάρτη 28 Μαρτίου  2018.

Οι ΤΟΜΥ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

Επίσης, με δεύτερη ανακοίνωση της η 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας  εκφράζει την ικανοποίησή της, καθώς την Τετάρτη 28 Μαρτίου  2018  ξεκινά η λειτουργία της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας, στο Δήμο Αγρινίου.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας του Δήμου Αγρινίου  θα βρίσκεται για εκπαίδευση στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (Πλατεία Λουριώτου 1 τηλ. 2641020791), έως ότου εγκατασταθεί στο ΙΑΚ – ΙΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Σούλου Παναγιώτη 7) .

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomyagrinio@1545.syzefxis.gov.gr

Η  Τ.ΟΜ.Υ Αγρινίου  είναι στελεχωμένη  με ειδικευμένο ιατρικό , νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00 μέχρι να εκδοθεί νέα οδηγία από την Διοίκηση.

Οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button