Γεγονότα

60 θέσεις εργασίας πενταμήνων στην Αιτωλοακαρνανία

epi-anergia-programma

Αιτήσεις κατατίθενται στο γραφείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι.

Οι επιτυχόντες καλούνται να προσέλθουν στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης και τα σχετικά δικαιολογητικά, ώστε να καλυφθούν οι 60 προσφερόμενες θέσεις.
Οι επιτυχόντες του προγράμματος θα πρέπει να λάβουν πρώτα παραπεμπτικό έγγραφο από τον ΟΑΕΔ και να το προσκομίσουν μαζί τους. Η διαδικασία πρόσληψης θα γίνει με βάση το έγγραφο αυτό, αφού επίσης προσκομίσουν και τα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στη δημόσια πρόσκληση Νο. 6/2013 αλλά και στον οδηγό εφαρμογής του έργου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μελετήσουν τα παρακάτω έγγραφα τα οποία είναι στη διάθεσή τους στην ιστοσελίδα της Δευτεροβάθμιας www.dide.ait.sch.gr
Τη Δημόσια πρόσκληση Νο 6/2013
Τον Οδηγό εφαρμογής των διαδικασιών
Τον πίνακα κενών θέσεων ανά κλάδο
Τον καθορισμό υπηρεσίας τοποθέτησης
Αίτηση τοποθέτησης

Οι πεντάμηνες συμβάσεις  αφορούν σε 60 θέσεις, οι οποίες κατανέμονται ως εξής, ανά ειδικότητα:

10 Επιστάτες (6 στο Αγρίνιο, 2 στη Ναύπακτο, και από ένας στο Μεσολόγγι και στην Κατούνα)

28 Βοηθοί Καθαριότητας (8 στο Αγρίνιο, 2 στο Μεσολόγγι, 3 στη Ναύπακτο και από ένας σε Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, Βόνιτσα, Κατοχή, Ματαράγκα, Γαβαλού, Εμπεσσό, Παναιτώλιο, Παραβόλα, Θέρμο, Αστακό, Νεοχώρι, Ευηνοχώρι και Αιτωλικό)

5 Ψυχολόγοι (από μια θέση σε Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αμφιλοχία, Μεσολόγγι και Ναύπακτο)

17 Κοινωνικοί Λειτουργοί (9 στο Αγρίνιο, 2 στο Μεσολόγγι, και από ένας σε Αμφιλοχία, Αιτωλικό, Αστακό, Νεοχώρι, Βόνιτσα και Λεπενού)

Από τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι προσκομίσουν όλα τα σχετικά δικαιολογητικά και γίνει ο έλεγχός τους από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, μπορούν μέσα σε 3 ημέρες να τοποθετηθούν στις θέσεις εργασίας που έχουν επιλέξει. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα  HYPERLINK «http://www.dide.ait.sch.gr»

Κώστας Καρακώστας – εφημερίδα Συνείδηση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button