Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μητροπολίτης Κοσμάς: Ποιός διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του

Μόνος εναντίον όλων ο Πρωτοσύγκελλος Επιφάνιος για τη διασωλήνωση του Μητροπολίτη, σύμφωνα με το exapsalmos

Το σάιτ www.exapsalmos αναφέρεται στο πρόσωπο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του Μητροπολίτη Κοσμά.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:


Διασωληνωμένος διακομίσθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αττικής ο Μητροπολίτης Κοσμάς, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό. Ο Σεβ. Κοσμάς βρίσκεται πλέον στα θαυματουργά χέρια της κ. Κοτανίδου και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά

Ως γνωστόν, ο Μητροπολίτης Κοσμάς, μετά την προχθεσινή του άρνηση για διακομιδή, μεταφέρθηκε τελικώς το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Αγρινίου με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι γιατροί παρακολούθησαν την κατάσταση της υγείας του και έκριναν ότι είναι απαραίτητη η επείγουσα μεταφορά του σε εξειδικευμένη μονάδα.

Δυστυχώς πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος αρνούνταν τη διασωλήνωση και χάθηκε πολύτιμος χρόνος, φαίνεται όμως ότι μπροστά στη σοβαρότητα της κατάστασης οι όποιες ενστάσεις και αντιστάσεις κάμφθηκαν και τελικώς διασωληνώθηκε και περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα ο Μητροπολίτης Κοσμάς διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός».

Σημαντικό ρόλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του Μητροπολίτη Κοσμά διαδραμάτισε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αρχιμ. Επιφάνιος Καραγεώργος ο οποίος ήταν μόνος και όλοι οι άλλοι εναντίον, διότι διαφωνούσαν με την διασωλήνωση και την μεταφορά του ασθενούς Μητροπολίτου Κοσμά στον Ευαγγελισμό ενώ έβλεπαν ότι ήταν εντελώς ανήμπορος πια! Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Και μετά όλοι αυτοί που έφεραν τον Μητροπολίτη στο χείλος του θανάτου θα δώσουν τις εξηγήσεις τους εκεί που πρέπει!

exapsalmos.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button