ΓεγονόταΕργασίαΡοή Ειδήσεων

57 τετράμηνες προσλήψεις στο δήμο Αγρινίου-πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Στην πρόσληψη προσωπικού 57 ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας τεσσάρων μηνών, θα προβεί ο δήμος Αγρινίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007 για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκιαρων αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19».

Οι θέσεις:

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε εδώ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2.Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους.

Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.

3.Υπεύθυνη δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα αναφέρεται ότι: δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

4.Υπεύθυνη δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) για τους Κωδικούς Αριθμούς που ζητείται εμπειρία ή ότι η τυχόν εμπειρία θα συνεκτιμηθεί , σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί σε Ο.Τ.Α σε αντίστοιχη θέση ,να δηλώσουν τον Δήμο και την ειδικότητα με την οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης τους (έτος -μήνες-ημέρες).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται εντός οκτώ ημερών ήτοι από Τρίτη 21 Απριλίου 2020 έως και Τρίτη 28 Απριλίου 2020 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση , και να την υποβάλουν μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail: idox@agrinio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button