Συνελήφθη 53χρονος φυγόποινος στη Βόνιτσα

Ένας 53χρονος φυγόποινος συνελήφθη στη Βόνιτσα σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε έπειτα από έλεγχο, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά από τις 19 Δεκεμβρίου 2017, για συκοφαντική δυσφήμηση. Η απόφαση προέβλεπε ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκιση δύο ετών για συκοφαντική δυσφήμιση».